DRUŽE, JE L’ TE NIJE SRAMOTA, BAR MALO?! Snimak sa beogradske pumpe ZGROZIO Srbe, da li je realno da radi to? VIDEO
Lopov koji je ukrao kante za gorivo, Foto: Printscreen, Profimedia

SRAMNO

DRUŽE, JE L’ TE NIJE SRAMOTA, BAR MALO?! Snimak sa beogradske pumpe ZGROZIO Srbe, da li je realno da radi to? VIDEO

Na Galenici u Beogradu sigurnosne kamere jedne pumpe snimile su nesvakidašnji prizor

Objavljeno: 20:08h

Dok cene goriva variraju, Srbi pune kanistere, a neki se drznu i krenu u krađu, ne bili prošli što jeftinije u ovom rasulu, neki su otišli i korak dalje i počeli da sa pumpi odnose i kante za tečnost koja je u Srbiji najvrednija ovih dana, čini se.

Naime, na Galenici u Beogradu sigurnosne kamere jedne pumpe su pre nekoliko meseci snimile su nesvakidašnji prizor, tačnije ne pamti se ovakva krađa proteklih nekoliko godina.

Kako se na snimku vidi, vozač kombija došao je do pumpe, lepo se sago i otvorio pregradu u kojoj su se nalazile kante za punjenje goriva i nonšalantno odneo tri!

Kako je prenela Instagram sranica "Moj Beograd", muškarac je oko 22:45 sati ukrao tri kante za gorivo sa pumpe.

Inače, policija u Pirotu, uhapsila je M. M. (22) iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

1 / 3 Foto: Foto: Instragam/Moj Beograd

On i dvojica sedamnaestogodišnjaka koje je policija takođe pronašla se sumnjiče da su, u noći između 2. i 3. marta, obili katanac na rezervoaru lokomotive parkirane na koloseku glavne železničke stanice i istočili oko 250 litara nafte, koja je kod njih i pronađena, saopštila je PU Pirot.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv sedamnaestogodišnjaka će biti podnete krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tešku krađu.

Podsetimo, masovna histerija za gorivom počela je pre nekoliko meseci kada se na pumpama našla kolona vozila i u njima vozači koji su hteli da napune svoje rezerovare i tako stvore zalihe za "ne daj bože"

Naime, nakon informacija da je prodaja goriva ograničena na samo 20 litara i da je istovremeno zabranjeno sipanje evrodizela u kanistere i bidone, stiglo je i zvanično saopštenje iz kompanije NIS koji su naveli da je snabdevenost lanca benzinskih stanica kompanije NIS redovna.

Gorivo
foto: Profimedia, Printscreen

Ipak, mnogi vozači koji su sinoć točili enormne količine goriva u svoje autobomile, kanister, kante, flaše, bidone, cisterne, tankove od 1000 litara bili su inspirisani da video tog nesvakidašnjeg procesa "okače" i na Tik-Tok.

Jedan od njih objavio je snimak na kome se vidi tabla sa brojčanikom koji se vrti nenormalnom brzinom, a sve je propraćeno numerom "Pumpaj" koju izvodi Darko Lazić i Jabučanac.

Još jedan od Tik-Tok videa prikazuje pomamu za gorivom na benzinskim pumpama, a možemo opaziti i veliku količinu bidona u koje se sve to točilo. Da slučajno ne zafali...

Drugi vozač je gorivom napunio bidon od 1000 litara, pa se time pohvalio na Tik-Toku uz Šojićevu repliku "Ti maco malo manje da šikaš! Četiri viskića si sabila do sada ..."

Neki su bili nemi posmatrači ove groznice koja je sinoć tresla region i Srbiju, pa su snimak kilometarskih kolona ispred benzinske pumpe u Sarajevu poslavili na internet uz komentar "Da li je realno ovo?"

"Ljudi na pumpama sipaju gorivo u kante. Hoće li smak sveta?", opaska je jedne od korisnica Tik-Toka koja je postavila video sa pumpe.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.