TARANTULA ILI NEŠTO JOŠ GORE? Stanovnici Mirijeva i Ripnja u STRAHU OD ČUDNIH PAUKOVA, PRIZOR JE UZNEMIRUJUĆ (FOTO)
Pauk, Foto: Printscreen

HOROR

TARANTULA ILI NEŠTO JOŠ GORE? Stanovnici Mirijeva i Ripnja u STRAHU OD ČUDNIH PAUKOVA, PRIZOR JE UZNEMIRUJUĆ (FOTO)

Naime, slika koja je stvarno začudila Beograđane stigla je iz Ripnja gde je uslikan još veći primerak druge vrste pauka

Objavljeno: 17:53h

Sa previše dugih i tankih nožica i opasnim ujedom, pauk sigurno nije stvar koju želite da imate u svojoj blizini. Pa tako u beogradskom naselju Mirjevo osvanula je fotografije jedne uplašene Beograđanke koje je zatekla nesvakidašnju vrstu pauka u svom naselju.

Beograđanka svoju nedoumicu oko pauka nije krila, te je fotografiju podelila na Fejsbuk grupi koja se bavi prirodom u glavom gradu i to sve u nadi će saznati koja je vrsta pauka i da li se neko nekada susreo sa takvom vrstom.

Pauk
foto: Printscreen/Društvene mreže

Sugrađani nisu krili svoja izenađenja, te su se odmah zapitali da li je moguće da u našoj zemlji uopšte žive tako veliki paukovi. Prema tvrdnjama poznavalaca reč je o vrsti koja se kod nas zove Vučji pauk. Brojni začuđujući komentari su se nizali. "Ovo liči na tarantulu. Strašno", "Gore nisam mogla da vidim, pravi horor" ,"Nisam znala da ovakvih i ovolikih paukova ima kod nas."

Naime, slika koja je stvarno začudila Beograđane stigla je iz Ripnja gde je uslikan još veći primerak druge vrste pauka, koja je potpuno je iznenadila članove ove grupe.

Pauk
foto: Printscreen/Društvene mreže

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.