DRUŠTVENIM MREŽAMA SE ŠIRI VEST DA JE SERIJSKI SILOVATELJ PONOVO NAPAO: Evo da li je INFORMACIJA TAČNA!
Igor Milošević, Foto: Društvene mreže

štetno širenje panike

DRUŠTVENIM MREŽAMA SE ŠIRI VEST DA JE SERIJSKI SILOVATELJ PONOVO NAPAO: Evo da li je INFORMACIJA TAČNA!

Podsetimo, Igor Milošević, serijski silovatelj koji je 2008. godine osuđen zbog niza silovanja, odnedavno se ponovo nalazi na slobodi

Objavljeno:

Igor Milošević, višestruki silovatelj, odlužio je kaznu zatvora od 15 godina i ponovo se nalazi na slobodi što je uznemirilo javnost.

Naime, na Tviteru se pojavila informacija da je upravo on napao ženu kod Hale Pionir.

- Serijski silovatelj napao ženu kod Hale Pionir sve što želim je da umru i on i svi oni “on je slobodan čovek” biće slobodan i silovaće vas, vaše ćerke, sestre, majke, drugarice, a vi mu onda objasnite da to nije dobro - navodi se u objavi.

Ove navode proverila je beogradska policija, a kako "Blic" saznaje, utvrđeno je da informacija na Tviteru nije tačna.

- Igor Milosević od izlaska iz zatvora 20. septembra nije izvršio ni jedan prekršaj, kao ni krivično delo - kaže izvor "Blica".

Dodali bismo da, osim što informacija nije tačna, ona je i vrlo štetna i opasna iz najmanje tri razloga: Pored toga što utiče na opšte širenje panike, ona indirektno poziva i na linč, naročito ako se uzme u obzir kako je koncipirana - i treće: izaziva sumnju u sve naredne informacije vezane za ovaj slučaj.

Podsetimo, Igor Milošević, serijski silovatelj koji je 2008. godine osuđen zbog niza silovanja, odnedavno se ponovo nalazi na slobodi.

1 / 4 Foto: Društvene mreže

Milošević je odslužio 15 godina zatvora, a reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje. Hapšen je više puta, a u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina.

Predsednica veća je još tada napomenula koliko je Igor Milošević opasan za društvo.

S obzirom na to da je reč o veoma opasnom čoveku, prema nezvaničnim saznanjima medija, uprava zatvora je blagovremeno obavestila MUP kada Miloševiću ističe kazna i kad će se tačno naći na slobodi.

U pitanju je čovek koji je od svojih tinejdžerskih dana počeo da čini krivična dela. Teritorije na kojima je Milošević napadao žene su Dorćol, Stari grad, Vračar, Karaburma, Mirijevo i Zvezdara.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media