OVO SU NAJSKUPLJE KUĆE KOJE SE PRODAJU U BEOGRADU: Koštaju ko Svetog Petra KAJGANA, Dedinje DOMINIRA!
Dedinje, Foto: Profimedia, Emilija Jovanović

mašala!

OVO SU NAJSKUPLJE KUĆE KOJE SE PRODAJU U BEOGRADU: Koštaju ko Svetog Petra KAJGANA, Dedinje DOMINIRA!

Predstavljamo vam 10 najskupljih kuća u Beogradu koje su trenutno na prodaju

Objavljeno:

Najekskluzivnije kuće u Beogradu koje su trenutno na prodaju nalaze se na opštini Savski venac u gradskim naseljima Dedinje i Senjak. Njihove cene idu i do fantastičnih 15 miliona evra.

- Ne treba mnogo da govorimo o atraktivnosti ovih lokacija, obe lokacije važe za najlepše i najšumotivije delove Beograda, krase ih privatne kuće, a neke od njih su predratne vile izuzetne arhitektonske vrednosti, kaže Jelena Davidović, vođa prodajnog tima oglasnih portala Nekretnine.rs.

Predstavljamo vam 10 najskupljih kuća u Beogradu koje su trenutno na prodaju:

Dedinje - 15 miliona evra

Porodična kuća, veličine 3.074 metara kvadrata. Prodaje se nenameštena po ceni od 15.000 000 evra u mestu Dedinje. U zgradi se nalazi 5 stanova, dva stana po spratu, površine oko 280 m2, sa 3 i 4 spavaće sobe, kao i veliki penthaus na vrhu zgrade, sa 330 metara kvadratnih velikom terasom. Lift ide od garaže do zadnjeg sprata.

Dedinje - 7 miliona evra

Prostire se na četiri nivoa: suteren u nivou dvorišta, prizemlje u visini ulice, sprat i potkrovlje. Suteren koji ima 200 metara kvadratnih, sastoji se od pet soba, kuhinje i dva kupatila. Prizemlje se sastoji od četiri sobe, kuhinje, kupatila i gara e. Na spratu se nalazi velika terasa, dve ogromne sobe, kuhinja sa trpezarijom i dve manje sobe. U potkrovlju se nalazi pet soba i tri kupatila. Kuća je pogodna i kao poslovni prostor, a može biti i za stanovanje. Prodaje se po ceni od 7.000 000 evra.

Dedinje
Dedinjefoto: Profimedia, Emilija Jovanović

Dedinje - 6 miliona evra

Porodična kuća na lokaciji Dedinje. Ukupna kvadratura iznosi 900 metara kvadratnih. Standardna gradnja, 5 soba. Poseduje i terasu. Njena cena iznosi 6.000 000 evra.

Dedinje - 5,2 miliona evra

Porodična kuća veličine 1.000 metara kvadratnih. Ukupno ima 10 soba, kao i 2 sprata, a pored toga poseduje garažu i terasu. Prodaje se po ceni od 5. 200 000 evra, navodi se na portalu Nekretnine.rs.

Dedinje - 4,6 miliona

Porodična kuća na lokaciji Dedinje, kod Užicke, raskošna i luksuzna vila od 1.150 metara kvadratnih. Vila je sagrađena 2008. Ima šest soba. Poseduje još i vrt, garažu, kao i bazen. Prodaje se po ceni od 4.650 000 evra.

Dedinje - 4, 5 miliona

Porodična kuća nalazi se na lokaciji Dedinje, veličine 800 metara kvadratnih. Standardne gradnje, sa ukupno 20 soba, a broj kupatila iznosi 2. Od dodatne opremljenosti poseduje još i garažu, terasu, video nadzor. Prodaje se po ceni od 4.500 000 miliona evra.

Dedinje - 4, 5 miliona

Porodična kuća nalazi se na lokaciji Dedinje, rezidencijalna zona. Veličine 900 metara kvadratnih. Standardna gradnje, sa ukupno 14 soba, a i šest kupatila.. Od dodatne opremljenosti poseduje još i garažu, vrt, bazen, podrum i terasu. Prodaje se po ceni od 4.500 000 miliona evra.

Savski venac - 4, 5 miliona

Porodična kuća nalazi se na lokaciji Savski venac, Vladete Kovačevića. Veličina 640 metara kvadratnih. U pitanju je novogradnja. Dvospratna vila sa 2 sprata, od dodatne opremljenosti poseduje još i garažu, lift i terasu. Prodaje se po ceni od 4.500 000 miliona evra.

Savski venac - 4, 5 miliona

Porodična kuća koja se nalazi na lokaciji Savski venac veličine 875 metara kvadratnih. Od dodatne opremljenosti poseduje garažu i terasu, prodaje se za 4.500 000 evra.

Savski venac

Porodična kuća sa ukupno 4 sobe. Njena kvadratura iznosi 830 metara kvadratnih. Od dodatne opremljeniosti poseduje terasu i prodaje se po ceni od 4.000 000 evra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.