U OVOM NASELJU NADOMAK BG KVADRAT I ZA 170 EVRA: Prodaju stanove u gradu za vikendicu ovde, sve zbog 1 STVARI!
Stanovi, Foto: Printscreen/RTS

da li ste znali?

U OVOM NASELJU NADOMAK BG KVADRAT I ZA 170 EVRA: Prodaju stanove u gradu za vikendicu ovde, sve zbog 1 STVARI!

Postoji jedno gradsko naselje na teritoriji grada Pančeva za kojim mesecima vlada specijalna pomama, a to je Kačarevo, udaljeno nepunih 35 kilometara od Beograda

Objavljeno:

Prošle godine ovde je prodata nekretnina od oko 90 kvadrata, za svega 22.000 evra, što je učinilo da kvadrat u ovom mestu bude 244 evra.

Stvari se nisu mnogo promenile - i prošle godine je ovde bilo moguće naći kvadrat za oko 300 evra, a i novi oglasi pokazuju da je taj trend opstao. Naime, jedan od prodavaca nudi 300 kvadrata stambenog i 100 kvadrata poslovnog prostora u ovom mestu za 120.000 evra.

Pančevo, u čijoj se okolini nalazi Kačarevo, takođe biva sve atraktivnije, pa se mnogi zbog visokih cena u Beogradu odlučuju i za Pančevo, kako bi kupili kuću sa dvorištem u ovom mestu.

Stanovi
foto: Printscreen/RTS

Meštani Borče takođe traže Kačarevo, zbog blizine, a posebno oni koji sebi mogu da priušte stan u gradu i kuću na selu. Deli ih oko 50-ak minuta vožnje, što je idealno ako ste vozač, a radite u gradu i želite svoju oazu mira u ovom vojvođanskom mestu.

Prema zvaničnim podacima, davne 1792. u Kačarevo su se doselili nemački doseljenici i selo je tada nosilo naziv Franzfeld. Ima svega nekoliko hiljada stanovnika, ali bi moglo da oživi u narednim godinama, kako bude raslo interesovanje, naročito "vikendaša".

Rekordno niska cena u Kačarevu desila se kada je nekretnina od 60 kvadrata prodata za 10.000 evra. Tada je kvadrat iznosio manje od 170 evra.

Osim toga, Kačarevo je kao mesto idealno za posedovanje kuće za izdavanje leti, posebno ako uložite u enterijer i dvorište, te ga obogatite bazenom, roštiljem, đakuzijem na otvorenom. Takve vikendice su se dobro izdavale čitavog leta, za nekoliko desetina evra po danu.

Mesto je poznato i po "Slaninijadi", i veštačkom jezeru u blizini.

1 / 5 Foto: Printscreen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.