BEOGRAĐANKA JE PROŠETALA KNEZOM I NATERALA SVE DA SE OKRENU! Tisa nam je otkrila gde crpi IDEJE za OBLAČENJE! FOTO
Tisa Radosavljević u Espreso modnoj patroli, Foto: Emilija Jovanović

ESPRESO modna patrola

BEOGRAĐANKA JE PROŠETALA KNEZOM I NATERALA SVE DA SE OKRENU! Tisa nam je otkrila gde crpi IDEJE za OBLAČENJE! FOTO

Primetili smo da njen stil podseća neki period od pre par decenija, a ona je potvrdila da je iz svakog crpila ono što joj se najviše dopada...

Objavljeno: 12:14h

Tisa Radosavljević je mlada devojka iz Beograda čiji stil je nemoguće ne primetiti.

Na nju smo naleteli u našoj akciji Espreso modne patrole u centru Beograda i porazgovarali o svemu što se njenog oblačenja tiče.

Tisa ima 18 godina i u oktobru postaje student Filozofskog fakulteta na smeru psihologija. Osim tog kako smo mogli da primetimo ova mlada dama voli da posveti pažnju svom izgledu.

U vremenu gde je internet deo svakog aspekta našeg života, neretko on bude naša opsesija i od njega postajemo zavisni. Najpametnije je usmeriti svoj boravak na mrežama ka onom što nas interesuje i što može da nam donese nešto dobro i autentično u stvarnom svetu.

Tako ova mlada devojka upravo na "mrežama" pronalazi inspiraciju za svoj specifičan način oblačenja.

Modna patrola
foto: Emilija Jovanović

Često sam na mrežama, ali Instaram i Pinterest su mi "žarišta" mode i tu pronalazim razne ideje. To izgleda tako što ugledam neki primer i već u glavi imam osmišljenu kreaciju ili odevnu kombinaciju", rekla je Tisa za Espreso.

Primetili smo da njen stil podseća neki period od pre par decenija, a ona je potvrdila da je iz svakom crpila ono što joj se najviše dopada.

Modna patrola
foto: Emilija Jovanović

U toku sedmadesetih i osadmesetih prošlog veka, žene su uglavnom nosile pantalone, kasnije čak i teksas. Iz tog perioda mogu reći da sam to "izvukla" jer se u njima najlepše osećam i najlakše uklapam druge delove odeće. Dvehiljadite su me inspirisale da odaberem detalje koje upotpunjuju moj izgled, pa tako stalno nosim šnalice, prstenje i marame" dodala je mlada devojka.

Modna patrola
foto: Emilija Jovanović

S obzirom da u životu uvek imamo mogućnost izbora, i kada toga nismo svesni, možemo da biramo čiji postupci i stilovi će nam se dopasti, a čiji ne. Dakle, sami kreiramo svoj stil, a samim time, sami sebi biramo uzor u životu. Tisa ja za svog uzora odabrala ekscentričnu modnu ikonu šezdesetih.

Ako bih morala da izdvojim jednu osobu čiji stil volim, poštujem i na koju bih se mogla ugledati, to bi definitivno bila Vivijen Vestvud", rekla je za Espreso.

Stariji stilovi oblačenja su joj primamljiviji, ali i inspirativniji daleko više od novih trendova koji, kako ona kaže, se svode samo na par sličnih komada.

Njena šarena marama prelepih dezena najviše privlači pažnju te smo je pitali da li je on obavezan deo odevne kombinacinje.

"Ne nosim je svaki dan, ali je nosim često. Nije je teško uklopiti, jer idu uz različite stilove", odgovorila nam je.

Modna patrola
foto: Emilija Jovanović

Kao što sve sagovornike koji su deo naše rubrike pitamo da li postoji brend koji bi izdvojili i koji najčeće nose, i Tisa je dobila to pitanje.

Ne mogu da izdvojim poseban brend jer se ne vezujem za iste, i zato što kupujem jer mi se nešto dopadne, a ne zato što ima određenu etiketu ili je iz određene prodavnice. Najčešće garderobu nalažim po tržnim centrima", rekla nam je Tisa.

Garderobom često želimo da nešto kažemo. Da prikažemo sebe, nešto pokrijemo ili otkrijemo. U slučaju naše sagovornice to nije slučaj.

Ne razmišljam u tom smeru, to jest ne trudim se da nešto pokažem. Nosim ono što mi se sviđa. Volim da se prilagodim, na primer, godišnjem dobu, pa leti često nosim šareniju garderobu", rekla je za Espreso.

Modna patrola
foto: Emilija Jovanović

Za kraj smo je pitali da li veruje da garderoba čini čoveka, a ona nam je objasnila da garderobom ipak pokazujemo nešto značajno.

Garderoba sigurno ne čini čoveka, ali ako već biramo svoj stil onda njime pokazujemo svakako ono što osećamo unutra, zaključila je naša sagoronica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.