NOSIM "ZABORAVLJENE" KOMADE I SMEM DA KAŽEM ISTINU: Espreso modna patrola pronašla je slikarku sa VRHUNSKIM STILOM!
Umetnica Ljubica u Espreso mondoj patroli, Foto: Emilija Jovanović

NEŠTO MALO DRUGAČIJE

NOSIM "ZABORAVLJENE" KOMADE I SMEM DA KAŽEM ISTINU: Espreso modna patrola pronašla je slikarku sa VRHUNSKIM STILOM!

Espreso modna patrola u Knez Mihailovoj naišla je na Ljubicu, slobodnu umetnicu sa stilom koja je primer da su godine samo broj, ako umeš, a da je elegancija večna

Objavljeno:

Proputovala je svet u potrazi za nečim posebnim što bi kasnije ocrtavala na platnu, a kroz putešestvije pokupila dosta o modi.

Vremena se menjaju, samim tim dolaze i novi trendovi ali jedno je sigurno, elegancija je uvek u modi, a još ako to neko ume da iznese, pun pogodak!

espreso modna patrola
foto: Emilija Jovanović

Espreso modna patrola u Knez Mihailovoj naišla je na Ljubicu, slobodnu umetnicu sa stilom koja je primer da su godine samo broj, ako umeš, a da je elegancija večna.

espreso modna patrola
foto: Emilija Jovanović

"Bila sam slikarka, pevala sam, igrala, svašta... Na početku karijere radila sam u školama, a onda sam počela da putujem. Jako volim svoj posao i uspela sam slobodno da putujem neverovatno daleko i to sve sama. Išla sam uvek daleko i to je bilo fantastično, mada se sad ne usuđujem", priča kroz osmeh naša sagovornica i dodaje.

"To su neverovatni tereni širom sveta, nekada sam pravila izložbe, a nekada sam u tim mojim pilotiranjima i putovanjima u razna mesta stalno crtala, radila. Od svega što je vredno da se naslika ja sam uzimala", objašnjava Ljubica za portal Espreso.

1 / 7 Foto: Emilija Jovanović

Na Ljubici je preovladala zelena boja, obratila je pažnju na svaki detalj na sebi od glave do pete. Na sebi je imala zelenu suknji i sako sa cvetnim detaljima, kao i majicu tamnije zelene nijanse. Obula je roze neobične sandale, a nosila je i upečatljiv nakit na kom takođe preovladava zelena boja. Svedena šminka i različite minđuše, kao i tamno zelena kapa upotpunili su njen autfit.

Kako nam je objasnila, inspiraciju je prikupljala kroz sva putovanja, a kompletan autfit nastao je slučajno tako što je pronašla "zaboravljene" komabe i lepo ih iskombinovala.

"Ovo je sada. A da vam pravo kažem pitanje je da li sam ja nešto odavno bacila negde, zaboravila, pa sam našla sada. Ništa od ovoga na meni nisam sada kupila, to je kupljeno odavno ali sam prosto smetnula sa uma i ostavila negde sa strane, tako da s vremena na vreme naletim na razne "zaboravljene" komade i smem da kažem istinu", objašnjava Ljubica za naš portalč.

Podsetimo, pre nekoliko meseci "upecali" smo još jednog umetnika, Željka koji se bavi art direkcijom, umetnošću, pa nam je odmah bilo jasno odakle potiče njegov smisao i ljubav prema modi.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.