PLAVUŠA SNIMLJENA U AKCIJI NA MIRIJEVU! Kada vidite kako TO radi profi, NEĆE VAM BITI DOBRO! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd, Google maps, Profimedia

Profi nema šta!

PLAVUŠA SNIMLJENA U AKCIJI NA MIRIJEVU! Kada vidite kako TO radi profi, NEĆE VAM BITI DOBRO! (VIDEO)

Gospođa se malo zaigrala i to naočigled drugih

Objavljeno:

Većina nas se navikla na to da na društvenim mrežama vidimo i ono što baš i nismo morali. Najčešće se tu nađu snimci sa sigurnosnih kamera iz različitih delova Srbije, a na njima možemo da vidimo ljubavne parove u zanosu, lopove, trenutke saobraćajnih nesreća...

Ovog puta na društvenoj mreži Instagram pojavio se video snimak iz jedne tašnerske radionice na Mirijevu, gde je jedna gospođa plave kose rešila da sebe počasti i to za džabe!

"Poštovani , ukradena je tašna u tašnerskoj radionici u Mirijevu , molim dotičnu da je vrati inače snimak iz radionice ide u policiju . Tašna je od mušterije ….", piše u snimku na kome se vidi osoba koja uzima tašnu naočigled drugog kupca, bez i malo stida i srama.

Podsetimo, nedavno je i naš poznati glumac Ivan Mihailović imao sličnu scenu kada mu je lopov ukrao trotinet, a sigurnosne kamere su i njega uhvatile, kao i gospođu.

Na snimku se jasno vidi da Mihailović ostavlja trotinet ispred prodavnice, a muškarac koji prolazi pored, zagleda, zatim pali cigaretu, vraća se i uzima prevozno sredstvo.

- Juče me je mleko koštalo više nego što sam planirao! Nikada mi niko nije ništa ukrao, sada prvi put, i mogu vam reći da je prilično glup osećaj - naveo je on, uz snimak koji je pokazao svima.

- Ovaj isti tip je istog dana ukrao još dva bicikla i dve torbice na Zvezdari. Šerujte i vežite se, pozdrav! - dodao je Mihailović, a mnogi su mu uputili brojne poruke podrške povodom krađe električnog trotineta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.