NATPIS NA JEDNOM AUTOMOBILU BEOGRAĐANE JE OSTAVIO BEZ TEKSTA! Legendo, KAPA DOLE za gest!(FOTO)
Nikolina, Foto: Profimedia, Printscreen

divno

NATPIS NA JEDNOM AUTOMOBILU BEOGRAĐANE JE OSTAVIO BEZ TEKSTA! Legendo, KAPA DOLE za gest!(FOTO)

Navikli mso na razne nalepnice na automobilima, ali ova nas je zaista iznenadila

Objavljeno:

Još jedan od dokaza da humanost na ulicama Beograda nije iščeznula..

Naime, na društvenim mrežama danas je osvanula slika jednog automobila sa krajnje humanim natpisom. U pitanju je zadnja strana na kojoj je nalepljen broj za pomoć maloj Nikolini.

Natpis, Za Nikolinu
foto: Printscreen

Nikolina je rođena 18.03.2011. godine u Beogradu. Prvo je dete iz uredne i redovno kontrolisane trudnoće. Usled komplikacija na porođaju, ostala je bez kiseonika što je po njeno zdravlje ostavilo ozbiljne posledice.

Odmah nakon rođenja prebačena je na intenzivnu negu na Institut za majku i dete u Beogradu. Od tada je krenula njena borba za oporavkom.

Nikolina je dete koje ne sedi, ne hoda i ne priča ali snagom volje uspeva da prati nastavu i ide u redovnu školu koju pohađa uz pomoć asistenta i asistivne tehnologije.

Nikolina, Budi human
foto: Printscreen/Budi human

Od drugog meseca života uključena je u fiziklne tretmane kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Posle 10 godina svakodnevne borbe i intenzivne rehabilitacije, kako bi unapredili Nikolinino zdravstveno stanje, roditeljima su potrebna sredstva kako bi njihova devojčica nastavila sa lečenjem. Ovim putem se obraćaju svim humanim ljudima da im pomognu.

Sredstva su joj potrebna za fizikalne tretmane, rehabilitaciju, za logopedske i defektološke tretmane, muzikoterapiju, hipoterapiju, za suplemente, ortopedska pomagala kao i za putne troškove i smeštaj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.