ROKI, MIŠA I PALMA, IMA LI KO DA IM NA CRTU STANE?! Urenebesan snimak ZAPALIO internet! (VIDEO)
Palma, Miša, Roki, Foto: Printscreen

BOKS IM JE JAČA STRANA

ROKI, MIŠA I PALMA, IMA LI KO DA IM NA CRTU STANE?! Urenebesan snimak ZAPALIO internet! (VIDEO)

Osim Vacića, na snimku je Dragan Marković Palma, ali i lokalna zvezda Sremske Mitrovice - srpski Brus Li

Objavljeno: 10:23h

Korisnike Tvitera nedavno je iznenadio snimak objavljen na ovoj društvenoj mreži na kojem lider Srpske desnice pokazuje svoje boksersko umeće.

Naime, Miša Vacić skinuo se u donji veš ili kupaći kostim i demonstrirao borilačku veštinu.

Domišljati korisnici Tvitera setili su se da naprave kompilaciju video snimaka na kojima političari, ali i jedan Mitrovčanin demonstriraju silu.

Osim Vacića, na snimku je Dragan Marković Palma, ali i lokalna zvezda Sremske Mitrovice - srpski Brus Li.

Predsednik stranke Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma poznat je po čestom demonstriranju bokserskog umeća u javnosti.

Jedan u nizu snimaka koji je izazvao veliku pažnju bio je onaj zabeležen tokom zvanične posete Egiptu, gde je razgovarao i sa guvernerom najveće i najpoznatije egipatske regije Giza, generalom Ahmetom Hafezom.

- Egipat je jedna od ekonomski najjačih država na Bliskom istoku. I kao što Srbija drži stabilnost na Balkanu, tako Egipat drži stabilnost na Bliskom istoku. Treba da pojačamo ekonomsku saradnju između Srbije i Egipta, jer bez ekonomije, bez fabrika i bez međunarodne saradnje nema dobre budućnosti. Prijateljstvo Srbije i Egipta ima svoju istoriju i simboliku, ali svaki naš razgovor mora da donese pozitivan izveštaj za bolji život građana Srbije i Egipta - rekao je, između ostalog, Palma, i naglasio Hafezu da mu prenosi pozdrave predsednika Vučića.

- Vi se nalazite na čelu regije koja ima 10 000 000 stanovnika, a Srbija ima 7 000 000 i onda Vam je jasno koliko je ovaj sastanak značajan za nas. Ja vam prenosim pozdrave predsednika Srbije Aleksandra Vučića zahvaljujući kome je Srbija stala na ekonomski zdrave noge. Ja volim Egipat i to pokazuje i činjenica da se u jedinom muzeju voštanih figura u jugozapadnoj Evropi, u Jagodini, nalaze voštane figure nekadašnjeg i sadašnjeg predsednika Egipta, Gamala Abdela Nasera i El Sisija - rekao je Marković i ocenio da bi trebalo povećati broj letova na relaciji Beograd – Kairo.

Palma je put iskoristio i da pokaže svoj šoumenski repertoar, pa je svoje domaćine učio kako se boksuje:

Takođe,srpski Brus Li nedavno je dospeo u fokus pažnje javnosti kada se skinuo u crne kupaće gaćice i u plićaku pokazao svoje umeće. Demonstrirao je vrhunske borilačke veštine na nevidljivom protivniku i nasmejao brojne kupače.

Čovek je nemilosrdno tukao vazduh, a sve to je zabeležila i kamera.

Video je podeljen na Tviteru uz opis "Zavodi dame na plaži..."

Nismo sigurni da li je naka od prisutnih dama "pala" na njegove veštine, ali smo se u par navrata tokom gledanja snimka zabrinuli da srpski Brus Li nezgodno ne padne u vodu.

Nakon objavljivanja snimka koji je postao viralan, javnost je saznala da je u pitanju Rasim Biberović Roki, stanovnika obližnjeg naselja Jalija.

Roki svaki dan dolazi na gradsku plažu, ne samo radi kupanja već, kako kaže, i treninga u obližnjoj teretani na otvorenom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.