"SNAJA NEĆE DA KUVA NA MORU, JEDE PO RESTORANIMA": Svekrve u busu u BG ogovarale SNAJE, NEMA DALJE!
GSP, Foto: Foto: Facebook Printscreen

hit u gradu

"SNAJA NEĆE DA KUVA NA MORU, JEDE PO RESTORANIMA": Svekrve u busu u BG ogovarale SNAJE, NEMA DALJE!

Neretko se desi i da čujemo ogovaranja ili neke lične priče putnika

Objavljeno:

Gotovo svakodnevno dok se vozimo gradskim autobusom možemo da čujemo ili vidimo zanimljive situacije ili da sami budemo njihovi akteri.

Neretko se desi i da čujemo ogovaranja ili neke lične priče putnika.

Naime, ovoga puta se na tviteru pojavio tvit u kome je tviteraš sa svojim pratiocima podelio jednu hit scenu iz autobusa.

- U busu dve gospođe ogovaraju snaje. Gospođa broj jedan zamera snaji što ide na more sama sa detetom. "Išla bih i ja, ali ne nije zvala". Gospođa broj dva komentariše kako njena snaja na moru neće da kuva, već ide po restoranima - piše u tvitu i dodaje:

- Sad su prešle na studente iz provincije. Kaže gospođa broj jedan da je izdala studentima sobu sa Zlatibora i uništili joj predivan nameštaj. Kvalitetan. Skoro pa nov. Star samo 40, 45 godina, ali u odličnom stanju bio pre no što su ga zli provincijalci polomili.

Takođe, u jednom od komentara dodao je da je "gospođa reklo bi se po akcentu koji povremeno "izdaje" iz Jagodine i okoline".

- Tako da eto danas naučih da je Zlatibor provincija, a Jagodina prestonica kulture - dodao je on.

Tviteraši su u jednom komentaru napisali kakve su situacije oni imali na raznim mestima na kojima su imali prilike da čuju slična ogovaranja.

- Na plaži dve gospođe oplele sve do 8. kolena, pa zaređale nas po plaži. Kaže drugarica: "Ove nas ogovaraju". Pominju keve što samo blenu u telefon i debelu decu - piše u jednom od komentara, a u drugom stoji:

- Ja u porodilištu prekjuče. Snaha se strašno muči, na kraju je voze na carski rez. Kaže svekrva sva zabrinuta: "Ma, nije mi za nju, lako će ona, nego što mi muče dete".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.