DO 6. AVGUSTA TRI LINIJE U BEOGRADU MENJAJU TRASE: Obratite pažnju
Autobus, Foto: Beta/Milan Obradović, Ilustracija

IZMENE

DO 6. AVGUSTA TRI LINIJE U BEOGRADU MENJAJU TRASE: Obratite pažnju

Vozila sa navedenih linija će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća i novouspostavljena stajališta

Objavljeno:

Tokom radova na izgradnji elektroenergetskog i telekomunikacionog voda u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, od 24. juna do 6. avgusta doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će potpuno zatvoriti Ulicu Marijane Gregoran u delu od Vojvode Micka Krstića do Ulice husinskih rudara, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

1 / 3 Foto: Printscreen/Google Street View

Vozila sa linija 16 i 23 u oba smera saobraćaće ulicama Višnjička, Mirijevski bulevar, Marijane Gregoran, Salvadora Aljendea i dalje redovnim trasama. Autobusi na liniji 25 u smeru ka Karaburmi ići će ulicama Višnjička, Mirijevski bulevar, Marijane Gregoran, Salvadora Aljendea i dalje redovno, dok će u smeru ka gradu voziti ulicama Salvadora Aljendea, Marijane Gregoran, Mirijevski bulevar, Višnjička, Vojvode Micka Krstića, Marijane Gregoran, Dragoslava Srejovića, Mije Kovačevića i dalje uobičajeno.

Vozila sa linije 32N u oba smera saobraćaće ulicama Višnjička, Mirijevski bulevar, Marijane Gregoran, Salvadora Aljendea do okretnice "Karaburma 2", Salvadora Aljendea, Marijane Gregoran, Mirijevski bulevar i dalje redovnom trasom.

Vozila sa navedenih linija će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća i novouspostavljena stajališta.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.