SNALAZI SE KO KAKO UME: Svi u neverici gledali BEOGRAĐANKU, metnula kesu na GLAVU - sa njom i u AUTOBUS! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Espreso

snašla se

SNALAZI SE KO KAKO UME: Svi u neverici gledali BEOGRAĐANKU, metnula kesu na GLAVU - sa njom i u AUTOBUS! (FOTO)

Neki su se snašli te se sklonili unutar lokala ili nastrešnica, a neki nisu imali strpljenja da čekaju pa su morali da se snalaze kako znaju i umeju

Objavljeno: 21:02h

Kiša koja je upravo padala u Beogradu, zatekla je građane koji su se našli na ulicama prestonice, a najviše one nespremne.

Neki su se snašli te se sklonili unutar lokala ili nastrešnica, a neki nisu imali strpljenja da čekaju pa su morali da se snalaze kako znaju i umeju.

Tako je jedna starija gospođa "metnula" kesu na glavu poznatog brenda, te sa istom ušla u autobus i nije je skidala sa glave.

Gospođa je na Slaviji čekala autobus 48.

1 / 2 Foto: Espreso

Čudnih i bizarnih situacija u beogradskim autobusima i tramvajima nikad dosta. Tako je danas osvanuo degutantan snimak žene koja je najlaganije, ne obazirući se na ostale putnike skinula bluzu i ostala do trupa kao od majke rođena.

Neretko se dešavaju i svađe, pa čak i tuče u javnom gradskom prevozu. Nedavno smo pisali o slučaju bezobraznog rasističkog ispada koji je zabeležen u vozilu gradskog prevoza u Beogradu.

Jedan od putnika je bez ikakvog razloga napao momke romske nacionalnosti koji su mirno stajali u autobusu, nisu ga ni pogledali. O tome svedoče i snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.