OBNAŽIO SE NASRED ADE CIGANLIJE: Stariji čovek FRAPIRAO devojke i decu, skinuo DONJI VEŠ pa uradio OVO!
Ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

pomislio da je na nudističkoj plaži

OBNAŽIO SE NASRED ADE CIGANLIJE: Stariji čovek FRAPIRAO devojke i decu, skinuo DONJI VEŠ pa uradio OVO!

Najbolje je da obavestite MUP, budući da je reč o kršenju zakona i to na javnoj površini

Objavljeno:

Jedna Beograđanka sa nekoliko svojih prijateljica uživala je u sunčanom danu na Adi Ciganliji, sve dok im jedan stariji čovek nije zagorčao dan svojim krajnje neprikladnim ponašanjem.

- Bile smo na samom početku Ade, gde su klupice između parkinga i rampe. Videle smo starijeg, vremešnog čoveka koji pokušava da se spusti niz nizbrdicu i htele smo da mu pomognemo da ne padne. U našem razmišljanju da li da mu priskočimo u pomoć, a da ga ne uvredimo, čovek se polako spustio i seo na klupu, skinuo je pantalone i donji veš i okrenuo se ka nama - ispričala je svedokinja ovog neprikladnog čina.

Zgrožene devojke su krenule da se sklanjaju od ovog prizora, kada ih je čovek, priča naša sagovornica, još više sablaznio.

- Počeo je da ispušta neke čudne, neartikulsane glasove i priča nerazgovetno. Mi smo se sklonile i pitale šta raditi u toj situaciji i kome se obratiti kada naiđemo na nekoga ko očigledno ima neki problem i ponaša se neadekvatno - kazala je ona.

1 / 8 Foto: Emilija Jovanović

Sve se, kaže, dogodilo daleko od nudističke plaže i to pred decom koja su bila zgrožena i počela da beže.

U ovakvim situacijama najbolje je da obavestite MUP, budući da je reč o kršenju zakona i to na javnoj površini. Takođe, na Adi Ciganliji postoji i obezbeđenje.

Šta biste vi uradili u ovakvoj situaciji?

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.