"STRADALO JE SVE, DO NAJSITNIJE ČAČKALICE": Porodici iz Zemuna sinoć je POPLAVA uništila DOM, mole za POMOĆ! (FOTO)
Stan u Zemunu, Foto: Privatna arhiva

"SVE JE U MULJU I FEKALIJAMA"

"STRADALO JE SVE, DO NAJSITNIJE ČAČKALICE": Porodici iz Zemuna sinoć je POPLAVA uništila DOM, mole za POMOĆ! (FOTO)

Na društvenoj mreži je podeljen apel za pomoć porodici iz Zemuna čiji je stan sinoć poplavljena

Objavljeno:

Šteta od sinoćnje kataklizme na teritoriji Beograd još se sabira, a građani koji su bili pogođeni poplavama još uvek saniraju posledice ogromne količine padavina.

Gotovo rekordna kiša, uz jak olujni vetar paralisala je delove Novog Beograda i Zemuna. Mnoga vozila bila su skoro do krova potopljena, a voda je ušla i u brojne stambene objekte.

1 / 3 Foto: Printscreen/Društvene mreže

Na društvenoj mreži je podeljen apel za pomoć porodici iz Zemuna čiji je stan sinoć poplavljena, a kako se navodi u objavi, majka je ostala na ulici sa troje dece od kojih je jedna beba od 15 dana.

"Molim Vas, ako je neko u mogućnosti da im pomogne. Potrebna je garderoba i bilo šta osnovno što može neko dati. Ovo su veličine koje deca nose: Devojčica 12-14, dečak 92-98, beba dečak 56-62", piše u apelu.

poplave
foto: Printscreen/Društvene mreže

Kontaktirali smo Niku, prijateljicu ove porodice, čije je broj naveden u objavi. Ona je za Espreso potvrdila da se porodica našla u teškoj situaciji zbog poplave i da su im uništene stvari.

- Porodica se sada nalazi kod babe. Voda se povukla, ali je sve u mulju i fekalijama. Potrebne su stvari za devojčicu, mamu, tatu. U vodi je stradalo bukvalno sve, do najsitnije čačkalice, navodi Nika za Espreso.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

Ukoliko želite pomoći ovoj porodici ili znate nekoga ko bi to mogao učiniti, možete kontaktirati Niku na sledeći broj telefona: +385976465529.

Podsetimo, policija je sinoć morala da interveniše i spasava građane čiji je automobile zarobila voda na ulicama Novog Beograda, gde su poplavljeni i stanovi.

U Zemunu su osam starijih ljudi evakuisali pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd, jer je poplava zapretila njihovim domovima u Zemunskoj koloniji 17z.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.