NEVEROVATAN PRIZOR NA BEŽANIJI: Seo je u OVO i probijao se kroz POTOP na ULICAMA! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

ČAMCEM KROZ BEŽANIJU

NEVEROVATAN PRIZOR NA BEŽANIJI: Seo je u OVO i probijao se kroz POTOP na ULICAMA! (VIDEO)

Kako je Bežanija skoro cela bila pod vodom, čamac mu je sigurno dobro došao

Objavljeno: 09:36h

Beograd je sinoć pogodilo nezapamćeno nevreme, usled kog je došlo dovelikih poplava širom grada. Najgore su pogođeni Zemun i Bežanija, a saobraćaj u ovim delovima grada nije funkcionisao nekoliko sati. Ipak, jedan građanin je došao spreman i sa sobom poneo adektvatno prevozno sredstvo.

Ovaj momak shvatio da je jedini način da stigne do svog odredišta neposredno nakon oluje u Beogradu da sedne u čamac i zaplovi novonastalim rekama.

Kako je Bežanija skoro cela bila pod vodom, čamac mu je sigurno dobro došao.

U komentarima ovog klipa reakcije ljudi su pomešane, pa dok je jednima simpatičan mladićev vedar duh tokom vremenske nepogode, drugi ga osuđuju i govore kako je bolje da je pomogao komšijama da izbace vodu iz podruma.

- Bolje da je pomogao komšijama da izbace vodu iz podruma i stanova, nego što glumi budalu - napisao je jedan ogorčeni korisnik.

Policija je tokom nevremena koje je zahvatilo Srbiju obavila ukupno 91 intervenciju, od toga u 20 požara, od kojih je većina bila prouzrokovana udarom groma i to u Beogradu, Kraljevu i Sjenici, saopštilo je jutros Ministarstvo unutrašnjih poslova.

1 / 8 Foto: RINA

Kako je u saopštenju navedeno, svi požari su ugašeni, a povredjenih nije bilo, dok je iz poplavljenih objekata i vozila spašeno deset osoba.

Na saniranju posledica nevremena u Beogradu je bilo angažovano više od 160 policajaca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.