ZAPOSLENI OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO U KABINAMA: Manijak snimao žene, a 1 stvar je svima posebno ČUDNA
Manijak u tržnom centru, Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd

SRAMNO

ZAPOSLENI OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO U KABINAMA: Manijak snimao žene, a 1 stvar je svima posebno ČUDNA

Zaposleni koji je u nedelju uveče radio ispred kabina za presvlačenje u ovom butiku kaže da momak kojeg je policija odvela zbog nedozvoljenog snimanja u prvu ruku uopšte nije izgledao sumnjivo

Objavljeno:

Snimak muškarca koji stoji ispred kabina za presvlačenje u poznatom butiku u tržnom centru na Karaburmi dok ga obezbeđenje čuva kako ne bi pobegao velikom brzinom širi se internetom, a kako se saznaje, manijaka koji je mobilnim telefonom snimao žene u kabinama dok su se presvlačile razotkrila je devojčica koja je u tom trenutku bila sa majkom u kabini pored.

Zaposleni koji je u nedelju uveče radio ispred kabina za presvlačenje u ovom butiku kaže da momak kojeg je policija odvela zbog nedozvoljenog snimanja u prvu ruku uopšte nije izgledao sumnjivo.

– Odmah smo pozvali policiju, jer ovakvi incidenti zaista ne smeju da se tolerišu. Bezbednost i privatnost naših mušterija su na prvom mestu. Kolega je sve vreme stajao kod izlaza iz dela gde su kabine, sve dok nije stigla policija, koja je odmah odvela momka. Fascinantno mi je da taj mladić ni u jednom trenutku nije pokušao da se odbrani, niti da objasni zašto je to uradio. Sve mu je bilo smešno, iako su ga druge mušterije snimale telefonom. Samo se tada u jednom trenutku sakrio iza našeg kolege iz obezbeđenja jer je, pretpostavljam, znao da će snimak biti na internetu.

1 / 3 Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd

Policija je odvela osumnjičenog mladića na saslušanje, a zaposleni u butiku kaže da je on čist primer kako izgled i te kako može da zavara.

– Momak se najnormalnije ponašao, pritom je bio lepo obučen, uredan, izgledao je potpuno pristojno. Zaista mi nije delovao kao neki manijak. Neverovatno.

Bonus video:

01:08

Hapšenje zelenaša

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.