BEOGRAĐANKA IMALA AKCIJU SA DVOJICOM U MRTVAČKIM KOLIMA! O njenoj BIZARNOJ priči bruji Srbija
ilustracija, Foto: Printscreen/Facebook

šok

BEOGRAĐANKA IMALA AKCIJU SA DVOJICOM U MRTVAČKIM KOLIMA! O njenoj BIZARNOJ priči bruji Srbija

Ukoliko ste od onih kojima je krevet u spavaćoj sobi vrhunac egzibicionizma, ova priča će vam sigurno zvučati neobično

Objavljeno:

Kada imate ponovljene seksualne susrete sa jednom te istom osobom duži vremenski period, žar može početi da jenjava, a krevet da se hladi. Bez malo začina, ništa nije dovoljno ukusno. Neka su zanimljiva, a neka čudna.

Ukoliko ste od onih kojima je krevet u spavaćoj sobi vrhunac egzibicionizma, ova priča će vam sigurno zvučati neobično.

- Ne smem ni da zamislim šta će ljudi reći, ali dečko i ja smo imali seks u mrtvačkim kolima – priznala je 26-godišnja Milica iz Beograda.

Kao da im nije bilo dovoljno što imaju seks na ovako neobičnom mestu, par je morao još da zakuva.

– Moj najbolji drug iz srednje škole mislio je da je super da kupi mrtvačka kola. Zatim je stavio dušek pozadi i napravio žurku na kojoj smo se on, moj dečko i ja toliko napili da smo rešili da imamo trojku. Kako su sve sobe bile zauzete, otišli smo u mrtvačka kola. Nije bilo tako jezivo kako zvuči – kaže Milica.

Kada su završili, pomislila je da će sigurno završiti u paklu.

1 / 5 Foto: Facebook

– Pa, sve i da bude tako, vredelo je – priznaje ova 26-godišnja devojka.

Podsetimo, slična situacija dogodila se i Beograđanki J. N. (32) i Užičaninu N. M. (30) koji će skupo platiti to što su 27. oktobra prošle godine imali odnos u autu pored ulaza u Kvantašku pijacu u Beogradu!

Ljubavnike su policajci prekinuli usred "akcije" i odmah im napisali prekršajnu prijavu zbog "nepristojnog ponašanja na javnom mestu", za šta je propisana novčana kazna od 20.000 dinara!

Gola i raščupana

Patrola policije je 27. oktobra oko 21 čas pored ulaza u pijacu primetila "seat ibicu" kako se ljulja, a iz tog auta su se čuli dahtanje i vriska.

- Kad su policajci prišli automobilu, zatekli su devojku kako leži gola i raščupana na suvozačevom sedištu, kom je naslon bio oboren, dok je mladić ležao preko nje, između njenih nogu, sav zadihan. Beograđanka i Užičanin su bili u ljubavnom zanosu i nisu ni primetili policajce sve dok im ovi nisu pokucali na prozor. Kad su videli uniforme kroz prozor auta, najpre su se, onako zagrljeni, sledili od šoka, a onda su se trgli i brzo počeli da se oblače - priča naš izvor.

Prema njegovim rečima, policajci su tražili dokumente od ljubavnika, objasnili su im da seks na javnom mestu nije dozvoljen i da su tako prekršili zakon o javnom redu i miru.

- Posramljeni ljubavnici počeli su da se izvinjavaju, molili su policajce da im ne pišu prekršajnu prijavu, ali uzalud. Policajci su bili neumoljivi.

Beograđanka i Užičanin nisu hteli da pričaju o svom bračnom statusu, samo su rekli da su se nedavno upoznali, da im je to bio prvi sastanak i da nisu imali novca da iznajme sobu. Kako su rekli, kada su se parkirali pored pijace, obuzela ih je strast i nisu mogli da se suzdrže - kazao je naš izvor, i dodao da su im policajci ipak napisali prekršajnu prijavu zbog nepristojnog ponašanja i narušavanja javnog reda i mira.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.