BEOGRAĐANKA I UŽIČANIN UHVAĆENI U AKCIJI KOD KVANTAŠA! Policija čula vrisku iz auta dok se ljuljao, usledio HAOS
Ilustracija, Foto: Facebook

SKUPO PLATILI

BEOGRAĐANKA I UŽIČANIN UHVAĆENI U AKCIJI KOD KVANTAŠA! Policija čula vrisku iz auta dok se ljuljao, usledio HAOS

Prema njegovim rečima, policajci su tražili dokumente od ljubavnika, objasnili su im da seks na javnom mestu nije dozvoljen i da su tako prekršili zakon o javnom redu i miru

Objavljeno: 14:59h

Beograđanka J. N. (32) i Užičanin N. M. (30) skupo će platiti to što su 27. oktobra prošle godine imali odnos u autu pored ulaza u Kvantašku pijacu u Beogradu! Ljubavnike su policajci prekinuli usred "akcije" i odmah im napisali prekršajnu prijavu zbog "nepristojnog ponašanja na javnom mestu", za šta je propisana novčana kazna od 20.000 dinara!

Gola i raščupana

Patrola policije je 27. oktobra oko 21 čas pored ulaza u pijacu primetila "seat ibicu" kako se ljulja, a iz tog auta su se čuli dahtanje i vriska.

- Kad su policajci prišli automobilu, zatekli su devojku kako leži gola i raščupana na suvozačevom sedištu, kom je naslon bio oboren, dok je mladić ležao preko nje, između njenih nogu, sav zadihan. Beograđanka i Užičanin su bili u ljubavnom zanosu i nisu ni primetili policajce sve dok im ovi nisu pokucali na prozor. Kad su videli uniforme kroz prozor auta, najpre su se, onako zagrljeni, sledili od šoka, a onda su se trgli i brzo počeli da se oblače - priča naš izvor.

Prema njegovim rečima, policajci su tražili dokumente od ljubavnika, objasnili su im da seks na javnom mestu nije dozvoljen i da su tako prekršili zakon o javnom redu i miru.

- Posramljeni ljubavnici počeli su da se izvinjavaju, molili su policajce da im ne pišu prekršajnu prijavu, ali uzalud. Policajci su bili neumoljivi.

Beograđanka i Užičanin nisu hteli da pričaju o svom bračnom statusu, samo su rekli da su se nedavno upoznali, da im je to bio prvi sastanak i da nisu imali novca da iznajme sobu. Kako su rekli, kada su se parkirali pored pijace, obuzela ih je strast i nisu mogli da se suzdrže - kazao je naš izvor, i dodao da su im policajci ipak napisali prekršajnu prijavu zbog nepristojnog ponašanja i narušavanja javnog reda i mira.

1 / 3 Foto: Facebook

Sme samo u četiri zida

Inače, Zakon o javnom redu i miru zabranjuje vođenje ljubavi na javnom mestu, za šta je predviđena kazna do 20.000 dinara. To podrazumeva seks na svim javnim površinama, bilo da je reč o šumarku, parku ili parkingu.

Mnogo veće kazne predviđene su za grupni seks na javnom mestu, za šta bi akteri mogli da plate i do 150.000 dinara kazne, a zaprećena je i zatvorska kazna do dva meseca! Osim toga, zabranjen je i preglasan seks u stanu, pa ako ljubavnike u zanosu mogu da čuju sve komšije u zgradi, preti im kazna od 5.000 do 10.000 dinara. M. D.

Kazne za "nepristojan" seks

* Ako je par uhvaćen na javnom mestu, ali skriven od očiju javnosti - 20.000 dinara * Ako je par uhvaćen na javnom mestu kako ima seks naočigled drugih ljudi - od 10.000 do 150.000 dinara * Orgije na javnom mestu - 150.000 dinara ili dva meseca zatvora za sve aktere * Glasan seks u stanu - od 5.000 do 10.000 dinara.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.