JAKO RIZIČAN POTEZ NA TAŠU: Čovek se zaleteo da pokaže SVOJE UMEĆE, ali NA POGREŠNOM MESTU! (VIDEO)
Skok na glavu u fontanu, Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

ZABAVIO SE

JAKO RIZIČAN POTEZ NA TAŠU: Čovek se zaleteo da pokaže SVOJE UMEĆE, ali NA POGREŠNOM MESTU! (VIDEO)

Mada se to dešava uglavnom danju, i učesnici su u većini slučajeva deca, desi se nekad da se i neka odrasla osoba razigra i okupa

Objavljeno:

Letnja sezona neretko bude motivacija omladincima da se po gradskim fontanama rashlađuju.

Mada se to dešava uglavnom danju, i učesnici su u većini slučajeva deca, desi se nekad da se i neka odrasla osoba razigra i okupa.

Ovog puta to se dogodilo na fontani koja se nalazi na Tašmajdanskom parku i to u sred noći, gde nepoznato lice skače "na glavu" pravo u vodu.

Snimak je zabeležila osoba koja se našla u blizini, a video je podeljen na Instagram stranici moj_beo_grad_ uz opis "Upravo, tasmajdanaki park. Covek skace na glavu u fontanu?".

Ne možemo a da ne primetimo da je ovaj potez jako opasan, s obzirom na to da je fontana plitka i da se zbog ovakvog skoka mogu desiti ozbiljne povrede.

Ljudima koji su videlo snimak ovaj potez je pak bio jako smešan, posebno zbog načina na koji je čovek skočio. Usledili su komentari: "Ovo je sve, samo nije skok na glavu", "Ako je ovo na glavu onda sam ja Nikola Tesla".

Jedan korisnik društvene mreže Instagram je čak prokomentarisao da se ovo isto lice svake godine upušta u kupanje na Tašmajdanskim fonatanama uz karakteristične skokove na glavu.

( Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.