"ŠIRI SE ZARAZA PO STANOVIMA!" U zgradi u centru Beograda osvanulo UPOZORENJE, za sve je kriv JEDAN STANAR (FOTO)
Saopštenje, Foto: Profimedia, Espreso

NEOBIČNO

"ŠIRI SE ZARAZA PO STANOVIMA!" U zgradi u centru Beograda osvanulo UPOZORENJE, za sve je kriv JEDAN STANAR (FOTO)

Sasvim slučajno našli smo se u jednoj zgradi u centru Beograda, i videli nesvakidašnje saopštenje!

Objavljeno:

Ekipa Espresa uočila je zanimljiv i pomalo neobičan natpis u hodniku jedne stanbene zgrade.

Na njemu se posebno izdvaja jedan stanar.

Ostali stanari zamolili su ga da ne pljuje po stepeništu, kako se ne bi širila zaraza, pretpostavljamo korona virusa, koji je bio aktuelan.

"Molimo stanara koji pljuje po stepenicama da prestane to da radi. Stepenište je naša zajednička imovina, širi se zaraza po stanovima. Mislite na naše zdravlje i zdravlje naše dece. Čistoća je pola zdravlja. Nije teško biti fin!!!", piše u saopštenju.

Fotografiju pogledajte u nastavku:

zgrada
foto: Espreso

Ovo je ozbiljno saopštenje jer je zaista neprimereno pljuvati po stepeništu, budući da ih svi koriste. I ne samo to, nije higijenski. Nadamo se da su stanari rešili ovaj problem i da je ružan prizor nečije pljuvačke u hodniku zgrade samo ružna prošlost.

Zgrada sedište masonskog hrama "Leonardo"

Ekipa Espresa bila je u velikom masonskom Hramu, za koji vrlo malo ljudi zna da uopšte postoji u prestonici.

U ulici Kraljice Natalije broj 21, naizgled obična zgrada, ali ukoliko se malo bolje zagledate... naježićete se takoreći.

Leonardo
foto: Espreso

Stanbena jedinica, čije predvorje i nije tako uobičajeno. Stali smo ispred velikih vrata i interfona na kojem piše samo "Leonardo". To je upravo naziv velikog masonskog Hrama u Beogradu do kojeg smo došli. Zapravo, ne bi se reklo ni da se skriva, budući da su znakovi svuda, jasno vidljivi (za one koji ih razumeju).

Vratili smo se nazad, i onda ugledali ono zbog čega smo i došli. Velika vrata iznad kojih se na prozoru nalazio upravo veliki znak kvadrature kruga i "Leonardo". Pokucali smo, ali niko nam nije otvorio vrata.

Odgovor, nismo dobili. Sve je delovalo zapušteno, ali u isto vreme i toliko protkano misterijom, da ni sami nismo mogli da zaključimo kada se masoni okupljaju. Deluje kao da u čitavoj zgradi zapravo nema ni stanara.

Opširnije o tome pročitajte OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.