BEOGRADSKI BURGER FESTIVAL BROJI SITNO: 27. maja dođite na Kališ - čekaju vas muzika, takmičenja i sjajne nagrade
Ilustracija, Foto: MONDO/U. ARSIĆ

BURGER FESTIVAL

BEOGRADSKI BURGER FESTIVAL BROJI SITNO: 27. maja dođite na Kališ - čekaju vas muzika, takmičenja i sjajne nagrade

Drugog dana festivala, biće organizovano ametersko takmičenje u šahu i stonom fudbalu

Objavljeno:

Beogradski burger festival i MONDO vas pozivaju na najjači kulinarski provod na Kalemegdanu od 27. maja do 5. juna.

Beogradski burger festival drugu godinu za redom, tačnije 27. maja otvara kapije Kalemegdana i ugošćava sve ljubitelje dobrog ukusa, druženja, kvalitne muzike i pozitivne energije.

Nemate ideju gde da pobegnete od vrućine i uživate u kvalitetnoj klopi i hladnom pivu na otvorenom? Beogradski burger festival koji će se od 27. maja do 5. juna održati na Kališu je idealno mesto za opuštanje i zabavu.

Povedite najboljeg ortaka ili ortakinju, lepšu polovinu ili dečka, uzmite za ruku i mališane ili jednostavno prošetajte sa kućnim ljubimcem, jer Beogradski burger festival nudi brojne aktivnosti za sve!

Burger
foto: Promo

Pored gurmanskih specijaliteta i hladnog osveženja, očekuju vas raznovrsne sportske aktivnosti i takmičenja, a najbolje očekuju kvalitene nagrade. Spremite se, naoružajte sportskim duhom i obavezno dođite praznog stomaka, jer će vas čekati najjači burgeri u gradu. Provod na otvorenom biće zagarantovan uz retro i moderne zvuke za koje će se pobrinuti brojni di-džejevi za miksetom, kao i džez i soul bendovi uživo.

Mladi kuvari i zaljubljenici u roštilj, ali i oni koji tek uplivavaju u kulinarske vode imaće priliku da nauče nove fore od poznatog majstora za burgere, Klinta Mejera, koji će nesebično podeliti svoje umeće i iskustvo pravo iz Teksasa. Takođe, moći ćete da sami pravite sastojke za burgere koje će žira da proba i oceni.

Ljubitelji sporta i oni koji su takmičarskog duha neće znati za šta prvo da se odluče, jer je Beogradski burger festival u organizaciji Monda i Beofesta, uz podršku Grada Beograda, Beokoma i Ambasade SAD, pripremio brojne izazove sa sjajnim nagradama.

Drugog dana festivala, biće organizovano ametersko takmičenje u šahu i stonom fudbalu, dok vas narednih dana očekuju sportsko nadmetanje u pikadu i stonom tenisu. Poslednjeg dana održaće se turnir u ''Beer pongu'', za koji će vam biti potrebno samo pivo, dosta smeha i mirna ruka.

Zato ohrabrujemo sve da se pridruže najvećoj kulinarskoj zabavi na otvorenom u srcu Beograda od 27. maja do 5. juna, da uživaju u dobrom vajbu, probaju najraznovrsnije burgere, odmere snage i svima se pohvale kako su se ludo proveli.

Pogledajte kako je festival protekao prošle godine:

Da vam ništa ne zafali u toku ovih deset dana pobrinuli su se sponzori Beogradskog burger fetivala: Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.