"SPA ZA PRINCEZE, STARLETE U NAJAVI"? Pronašli smo vlasnicu ROĐENDAONICE o kojoj TVITER bruji i otkrili ISTINU FOTO
Ilustracija, Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/BAJKA_ZA_PRINCEZE

KAD PRINCEZE SLAVE ROĐENDAN...

"SPA ZA PRINCEZE, STARLETE U NAJAVI"? Pronašli smo vlasnicu ROĐENDAONICE o kojoj TVITER bruji i otkrili ISTINU FOTO

Na loše komentare, kako kaže, do sada nije nailazila, ali je jedan negativni na društvenoj mreži veoma iznenadio

Objavljeno:

U savremenom svetu roditelji se trude da u idu u korak sa trendovima i svojoj deci prirede kreativne i originalne proslave rođendana.

Tako se rodila ideja za rođendaonicu u Batajnici koja na neuobičajen način organizuje slavlja devojčicama uzrasta od 4 do 13 godina.

Male princeze tu se mogu osetiti kao prave dame, uz šminkanje, friziranje, spa, pedikir i manikir prilagođen njihovim godinama.

Bajka za princeze
foto: printscreen/instagram/bajka_za_princeze

Kako su za Espreso istakli iz rođendaonice ideja za ovu čaroliju nastala je u Americi. Cilj je proslava na drugačiji i do sada neviđen način u Srbiji.

- Prilikom posete Americi rodila se ideja. Tamo smo to prvi put videli i od tada je krenula realizacija svega. Proslava rođendan na drugaciji način što malene princeze čini jako srećnim. Kad su rođendanski paketi u pitanju devojčice od tretmana dobiju manikir, pedikir, relaks masažu (lice,ruke i noge), maskice za lice, krastavcice za okice, frizuricu i šminkicu. Pored rođendanskog paketa kod nas u ponudi ima i dnevni "Spa day" paket koji traje sat ipo vremena i devojčice mogu uživati i van rođendan, kaže Marina Stojanović idejni tvorac rođendaonice za male dame.

Prostor je ispunjen rozom bojom i drugim nežnim nijansama koje odmaraju oči, baš kao u pravim salonima lepote.

Marina je majka tri ćerkice koje su joj i same svakodnevna inspiracija, a kako kaže za Espreso, i drugi roditelji su pokazali veliko interesovanje za ovakve proslave rođendana.

- Ne znamo da li su više srećnije devojčice ili roditelji kada ih vide tako sređene i pune utisaka.Taj osećaj ne mogu opisati. Srce puno zaista. Moram napomenuti da su me i moje devojčice inspirisale kad je u pitanju "Bajka za princeze". Poziva i poruka na dnevnom nivou ima dosta kao i rezervacija. Interesovanje je sve veće i veće što nam je jako drago, ističe Marina.

1 / 6 Foto: printscreen/instagram/bajka_za_princeze

Pitali smo je da li je dečacima pristup "zabranjen" ili i oni imaju svoj kutak u ovom "salonu za male princeze".

- Kad je deo za dečake u pitanju trenutno nemamo, ali imamo ga u planu. Razgovaram sa roditeljima kad dođu po devojčice i iskreno mišljenja su podeljena kad je deo za dečake u pitanju. Većina smatra da ne bi trebalo ubaciti dečački deo već da ostavimo da ova mala čarolija ostane samo za malene princeze, objašnjava Marina.

Na loše komentare, kako kaže, do sada nije nailazila, ali je jedan negativni na društvenoj mreži veoma iznenadio.

"Možda sam ja konzervativna, eto ne znam. Ali SPA za princeze?!? Starlete u najavi. Nove nade Zadruge. Nisu deca kriva...", navodi se u opisu podeljene fotografije ove rođendaonice na Tviteru.

- Prvi put ovo vidim i baš sam zatečena iskrena da budem... Do sada nije bilo negativnih komentara. Čak štaviše roditelji nam se posle proslave jave puni utisaka, kaže Marina za Espreso.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.