Beograđanin UŠTEDEO 1.000 evra za 3 meseca s platom od 42.000 dinara! Ovo je njegova tajna, a to možemo svi! (FOTO)
Foto: Petar Lazović

dosetljiv momak

Beograđanin UŠTEDEO 1.000 evra za 3 meseca s platom od 42.000 dinara! Ovo je njegova tajna, a to možemo svi! (FOTO)

Beograđanin (31) koji radi u administraciji jedne građevinske firme gde prima 42.000 dinara uspeo je da za samo tri meseca uštedi čak 1.000 evra. Mislite da je nemoguće?
Objavljeno:

9. Planirajte kilometre

Ovaj snalažljivi Beograđanin otkrio nam je još neke trikove kojima se služi da bi uštedeo.

- Vozim auto na plin, a svaki kilometar koji prelazim je pažljivo planiran. Ponekad se vozim i gradskim prevozom, i priznajem, ne sećam se kada sam poslednji put platio kartu. Kada kupujem odeću, uvek odvojim dovoljno vremena da potražim povoljniju opciju.

foto: Shutterstock

10. Kupujte po spisku

Nemam običaj da idem u prodavnicu bez jasnog spiska onoga što kupujem – kaže mladić. Dakle, pošto vas lepo ukrašeni rafovi sa sniženjima često mame, ponesite spisak, isplanirajte obrok do detalja i držite se samo toga. Tako nećete ni bacati hranu.

foto: giphy

11. Kasica prasica

Iako je odrastao čovek, on se nije se odrekao ni svoje "kasice prasice" za sitan novac sa kojom je napravio prve korake u štednji.

- Napunim je za otprilike tri meseca, i za toliko vremena se u njoj skupi oko 2.500 dinara. Za taj novac uvek izvedem devojku na večeru - kaže on.

On napominje da iako možda nemaju svi životne okolnosti pod kojima je on skupio ovoliku sumu novca za kratko vreme, ali veruje da bi uz njegove savete svako ko ima redovne prihode mogao da uštedi makar nešto.

foto: Shutterstock

(Espreso.co.rs / Izvor: blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.