"KAFA SA ŠLAGOM NA ADI CIGANLIJI 470 DINARA"? Nikola je objavio sliku iz kafića i ZAPALIO TVITER! (FOTO)
Ada Ciganlija, Foto: Filip Plavčić

DA LI JE OVO REALNO?

"KAFA SA ŠLAGOM NA ADI CIGANLIJI 470 DINARA"? Nikola je objavio sliku iz kafića i ZAPALIO TVITER! (FOTO)

Mnogi su u komentarima ovu cenu kafe na omiljenom beogradskom izletištu uporedili sa nekim svetski popularnim destinacijama

Objavljeno:

Jedan sugrađnin objavio je na svom Tviter nalogu fotografiju kafe sa šlagom, a u opisu napisao da ga je ovaj užitak na Adi Ciganliji koštao 470 dinara.

"Kafa sa šlagom na Ada Ciganliji 470 dinara", napisao je ovaj Tviteraš nakon čega su se zaređali brojni komentari. Račun nije priložio, samo ovu informaciju.

- "Letovanje" na Adi je odavno postalo skuplje nego, recimo, desetak dana u nekom boljem hotelu u Grčkoj. I to sa uplaćenim polupansionom. A ovo povremeno ispijanje kafa sa prijateljima izbije iz džepa nekoliko hiljada po izlasku. Zavisi koliko je nas na kafi ili klopi - navodi se u jednom od komentara.

Mnogi su u komentarima ovu cenu kafe na omiljenom beogradskom izletištu uporedili sa nekim svetski popularnim destinacijama.

- Kafa na Ibici 3 evra ili 360 dinara;

- Beograd kao Monte Karlo;

Neki su na osnovu cene kafe zaključili da se lokal u kojem je ovaj Tviteraš popio kafu nalazi sa Makiške strane.

- To je verovatno na Makiškoj strani gde dolaze oni napucani. Na novobeogradskoj strani su mnogo realnije cene. Često sam tamo pa znam - piše u jednom od komentara.

Bilo je i onih koji su ovog tviteraša pozvali da dođe u njihovo mesto koje je 30 kilometara od Beograda, a gde kako pišu, espreso kafa košta svega 100 dinara.

- Dve kafe 940 dinara. Dođi kod mene, isto reka od Beograda 30 kilometara. I pićeš espreso za 100 dinara i mnogooo lepše mesto i pogled - navodi se u komentaru.

Bilo je i onih koji su se pitali zašto je uopšte poručio tu kafu, ali i onih koji su ga posavetovali da sledeći put ponese kafu u termosu i da će tako proći najjeftinije.

1 / 8 Foto: Espreso

- Dok ima onih koji je piju i tu cenu plaćaju biće i gostiju - zaključio je jedan tviteraš.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.