DRANJE PO UŠIMA U BANJI KOVILJAČI: Naručio omanji ručak, a kad je dobio račun umalo se nije PREVRNUO! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen

PAPRENO

DRANJE PO UŠIMA U BANJI KOVILJAČI: Naručio omanji ručak, a kad je dobio račun umalo se nije PREVRNUO! (FOTO)

Začuđeni visokim cenama ostali su i drugi korisnici na ovoj društvenoj mreži, pa su ostavili dosta komentara kojima dele nezadovoljstvo čoveka kojeg su kako navode "odrali" i "opljačkali", kao i da je ovo "dranje na suvo"

Objavljeno: 13:00h

Na "paprene" i nerealno visoke cene navikli smo da postoje uglavnom u Beogradu ili na nekim najposećenijim planinama u našoj zemlji.

Međutim, očigledno da se sada taj trend preselio i u ostale delove Srbije kao što je Banja Koviljača odakle je i osvanuo tvit jednog besnog korisnika njihovih ugostiteljskih usluga, na kom se vidi poprilična cifra na računu nakon jednog "omanjeg" ručka koja je sve ostavila u čudu.

Kako se na objavljenoj fotografiji vidi, gospodin sa Tvitera morao je da "iskešira" 5.020 dinara za 3 pljeskavice, 1 roštiljsku kobasicu, 4 domaće lepinje i 5 koka kola u ovoj srpskoj turističkoj destinaciji.

- Sunčana reko, što si me videla, videla si me - napisao je pomenuti tviterš u opisu objave, te time poručio kako ovakve cene svakako nije očekivao, i da izgleda njega više ugostitelji ovog objekti ne treba da očekuju tamo.

Začuđeni visokim cenama ostali su i drugi korisnici na ovoj društvenoj mreži, pa su ostavili dosta komentara kojima dele nezadovoljstvo čoveka kojeg su kako navode "odrali" i "opljačkali", kao i da je ovo "dranje na suvo".

Pored takvih bilo je i onih koji smatraju da ovaj lokal neće ovakvim radom dugo izdržati, i da im je ovo "početak kraja".

"Kafana je luksuz svuda u svetu, kod nas se smatra da treba da bude socijalna ustanova", bilo je i onih koji opravdaju ovakve cene.

"Pljeskavica nigde nije luksuzna hrana, a on nije naručio kavijar".

A šta vi mislite, da li je ovo skupo ili su cene realne?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.