"POŠTOVANI NARKOMANI, ZAMOLIO BIH VAS...": Poruka u naselju Braće Jerković uznemirila stanare jedne zgrade (FOTO)
Ilustracija, Foto: Dado Djilas, Printscreen/Google Earth

STRAVA

"POŠTOVANI NARKOMANI, ZAMOLIO BIH VAS...": Poruka u naselju Braće Jerković uznemirila stanare jedne zgrade (FOTO)

Obaveštenje i apel su potpisali "zabrinuti roditelji"

Objavljeno:

Stanari Crvenog solitera u ulici Braće Jerković, u beogradskom naselju Voždovac, pokazali su nesvojstvenu dozu razumevanja, tolerancije, pa čak i poštovanja za svoje komšije koje imaju problem sa korišćenjem opojnih droga.

Oni su na info tabli, u ulazu svog solitera, postavili papir sa uljudnom molbom da komšije, koje u "seansama" koriste špriceve, svoju aparaturu ne bacaju kroz prozor, već da ih kulturno uklanjaju u svoju kantu za đubre.

Obaveštenje i apel su potpisali "zabrinuti roditelji" čija se deca igraju oko zgrade dobro poznate svim Voždovčanima kao znak orijentacije. Ona se nalazi u srcu ove opštine i naselja Braće Jerković.

- Poštovani narkomani, ako se drogirate u stanu, zamolio bih vas da špriceve bacate u kantu za đubre, ne kroz prozor na igralište gde se deca igraju. Unapred zahvalni zabrinuti roditelji - stoji u obaveštenju stanara.

Roditelji su pokazali zaista vrhunsku taktičnost, s obzirom da su se ne tako davno ovakvi problemi uglavnom rešavali mnogo agresivnijim pristupom, premlaćivanjem i progonom korisnika opojnih droga.

( Espreso / Srbija Danas )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.