Danas se održava manifestacija „Jevremova ulica susreta”
Ilustracija, Foto: Promo

posetite

Danas se održava manifestacija „Jevremova ulica susreta”

U okviru manifestacije ogranizovan je „Jevremov bazar” gde će posetioci biti u prilici da kupe različite ručne radove, domaće slatkiše, organsku kozmetiku i mnoge druge proizvode od više od 70 izlagača

Objavljeno:

Nakon dve godine pauze, danas se održava manifestacija „Jevremova ulica susreta” na Starom gradu, kojom se obeležava dan opštine i praznik Cveti. Manifestacija se održava danas, 17. aprila od 10h do 18h.

Tradicionalno okupljanje komšija, prijatelja, prolaznika i posetioca Beograda ove godine će imati bogat muzički i zabavni program. U okviru manifestacije ogranizovan je „Jevremov bazar” gde će posetioci biti u prilici da kupe različite ručne radove, domaće slatkiše, organsku kozmetiku i mnoge druge proizvode od više od 70 izlagača.

U sklopu ove manifestacije, biće organizovan i koncert hora „Čarolija“ i Sergeja Ćetkovića, kao i nastup solistkinje Anđele Ninković i „Katarina Savić“ tria. Najmlađima je posvećena posebna pažnja - osim različitih edukativnih i zabavnih radionica koje će se održavati u Muzeju Vuka i Dositeja i UK „Parobrod“, posebno će ih obradovati i recikliranje sa sjajnim „Patrolnim šapama“. Posebno zanimljivo jeste da će, ove godine, vrata svog doma otvoriti porodica Pavlović, čiji dom predstavlja dragulj kulturnog nasleđa jedne od najlepših ulica u Beograd.

Kako je naglašeno iz opštine Stari grad, ove godine svi posetioci imaju i jedan važan zadatak. Na štandu opštine svi posetioci biće u prilici da kupe specijalne slatkiše i suvenire, a sav prihod od prodaje biće uplaćen organizaciji NURDOR kako bi se prikupila sredstva za otvaranje još jedne roditeljske kuće u Beogradu. Obezbeđivanje nove roditeljske kuće omogućiće smeštaj i podršku svakoj porodici koja dolazi iz mesta van Beograda radi lečenja maligne bolesti deteta.

Za celokupan program posetite sajt opštine Stari grad.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.