ČOVEK ŠMRČE DROGU SA KLUPE USRED BEOGRADSKOG PARKA: Snimak sa Banjice ZGROZIO celu Srbiju! (VIDEO)
‚Čovek se drogira u parku na Banjici, Foto: Printscreen, Profimedia

SRAMNO

ČOVEK ŠMRČE DROGU SA KLUPE USRED BEOGRADSKOG PARKA: Snimak sa Banjice ZGROZIO celu Srbiju! (VIDEO)

Mnogi pitaju da li ovaj postupak treba ili ne treba prijaviti policiji, kao i to na koji način bi čovek bio kažnjen za konzumiranje droge na javnom mestu

Objavljeno:

Društvenim mrežama kruži šokantan snimak čoveka koji se drogira usred parka u Beogradu.

Naime, na okretnici tramvaja na Banjici i to u dečijem parku snimljen je čovek koji doslovno šmrče sa klupice. Inače, snimak je nastao usred bela dana.

Pogledaje kako to izgleda.

00:04

HOROR SCENA U PARKU! Čovek na Banjici vuče crtu sa klupe

Takođe se, mnogi pitaju da li ovaj postupak treba ili ne treba prijaviti policiji, kao i to na koji način bi čovek bio kažnjen za konzumiranje droge na javnom mestu.

Inače, ovo nije prvi put da su ljudi uhvaćeni na delu usred bela dana.

Podsetimo se kada se pojavio snimak putnika na beogradskoj liniji 95 koji je zauzeo zadnji deo autobusa, čučnuo je pored sedišta i počeo da se drogira, tako što je sa sedišta kako se može videti vukao crte.

Jedna putnica uspela je da zabeleži ceo čin, a komentari ispod snimka su prilično osuđujući. Jedan od korisnika navodi i da je isti čovek viđen u Žarkovu kako prosi, međutim ta informacija nije proverena.

1 / 4 Foto: Printskrin Moj Beograd

Takođe, prošlog meseca pojavio se zastrašujući snimak drogiranja devojčice u beogradskom parku u ulici Nikodima Milaša, koji je zaprepastio svakog roditelja.

Naime, kako se može videti na snimku, ona je usred bela dana konzumirala nepoznatu supstancu sa klupe u parku, gledajući da je neko ne vidi.

Jedan od komšija je snimio ovaj užasavajući prizor, dok je pored devojke prošao muškarac sa kapuljačom kao da se ništa ne dešava, pa se postavlja pitanje da li poznaje tu devojku ili ne.

- Nadam se da će njeni roditelji videti ovo

- I da vide i da ne vide, ništa se promeniti neće. Dete se uči i vaspitava do 12-13 godina, nakon toga dete svojim ponašanjem i postupcima pokazuje da li su ga roditelji vaspitali i kako, samo su neki od komentara koji stoje ispod strašnos snimka.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.