ČOLA IZ GSP-A! Nepoznati pevač ODUŠEVIO BEOGRAĐANE, svojim glasom svima ulepšao vožnju! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter

razonoda

ČOLA IZ GSP-A! Nepoznati pevač ODUŠEVIO BEOGRAĐANE, svojim glasom svima ulepšao vožnju! (VIDEO)

Snimci iz gradskog prevoza su neizostavan deo zabave na društvenim mrežama, ali i dokaz da u nama postoji još ljudskosti i toplote, razloga za smeh i razonodu

Objavljeno:

Vožnja gradskim prevozom u Beogradu je sve samo ne dosadna. Nikada ne znate kada ćete naleteti na smešne, tužne i zanimljive prizore zahvaljujući raznolikom narodu koju se vozi gradskim busom. Neretko na ovim mestima nastanu najgledaniji virali, a jedan od njih nastao je u noćnoj liniji gradskog prevoza.

Sigurno ste bar nekoliko puta naišli na pevače u autobusu koji manje-više briljiraju, ali gotovo svi vam izvuku neki dinar iz džepa zahvaljujući svom talentu. Beograđani su prisustvovali još jednoj sceni u kojoj je putnik zapevao Zdravka Čolića. Sudeći po komentarima - bio je vrlo dobar.

Čovek je odabrao pesmu Zdravka Čolića prigodnu za ovu situaciju. U pitanju je hit "Pjevam danju, pjevam noću", a u opisu snimka kratko piše - Beograd noću.

- I on peva bolje od mene!

- Ima tu da se radi - komentarisali su na Tviteru skrivenog pevača kome se ne vidi lice, ali je definitivno ostavio utisak na korisnike ove društvene mreže.

Nepoznati pevač nije ni prvi ni poslednji koji je privukao pažnju društvenih mreža, setimo se Kineza koji je svojom glumom nasmejao autobus, ili svađe zdravstvene radnice i devojke koja ne nosi masku.

Snimci iz gradskog prevoza su neizostavan deo zabave na društvenim mrežama, ali i dokaz da u nama postoji još ljudskosti i toplote, razloga za smeh i razonodu. Upravo zbog toga skidamo kapu nepoznatom pevaču koju je izmamio osmehe putnika, što se jasno vidi na snimku iznad.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.