NISTE BILI NA GEJ PARADI? Evo šta ste sve propustili! (FOTO)

love is in the air

NISTE BILI NA GEJ PARADI? Evo šta ste sve propustili! (FOTO)

Najneverovatnije i najbolje momente na Paradi ponosa zabeležilo je oštro oko našeg reportera
Objavljeno: 17:12h

Parada ponosa juče je uspešno održana u Beogradu, a ako niste prisustvovali, onda ćete kroz ove kadrove sigurno uspeti da osetite makar deo atmosfere. ZAUSTAVILA GEJ PARADU: ZBOG OVE RIBE PRAJD JE STAO! (FOTO) Kordoni policije od ranih jutarnjih časova zauzeli su prestonicu, pa je prolaz skoro svuda bio strogo zabranjen.

U Pionirkom parku, prvi su počeli da pristižu transsekualci, kojima je bilo vidno uzbudljivo. NAJRADIJE BI IH RASPALIO PO GLAVI: GEJEVI SE LJUBE, POLICAJAC KADAR NEVERA! (FOTO)
Svoju ljubav nisu sakrivali ni pred kamerama.
Njihova žurka počela je oko 11 časova, a oni su se vrhunski provodili. Malo niže, kod zgrade Vlade, okupljali su se homoseksualci.
Vrlo brzo podigli su ogromnu zastavu. Otpočeli su svoju šetnju, u pratnji muzike i policije. GEJ PARADA BEZ KAPI KRVI: PRAJD ZAVRŠEN UZ PORUKU - USPELI SMO! UHAPŠEN ZVEZDIN NAVIJAČ (FOTO) (VIDEO)
Svoje zahteve izneli su javno i podigli visoko. Ni oni nisu krili svoju ljubav.
Kada su stigli do Skupštine, obe grupe su nastavile sa slavljem.
Nakon završene Parade ponosa i Trans parade ulicama Beograda prošla litija sa sveštenicima protivnicima gej prajda. OČISTIMO SODOMIJU: SRPSKI POPOVI ODRŽALI LITIJU NA GRADSKIM ULICAMA! (FOTO)
Ove godine je bilo burno, videćemo šta nas čeka sledeće. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.