JER PUTNICA MORA BITI UREDNA: Kad su videli šta radi u 45-ici, Srbi je odmah "POČASTILI", nisu birali reči (VIDEO)
Putnici je "higijena na prvom mestu", Foto: Printscreen/Reddit

"RETKA GOSPOĐA"

JER PUTNICA MORA BITI UREDNA: Kad su videli šta radi u 45-ici, Srbi je odmah "POČASTILI", nisu birali reči (VIDEO)

Oseća se seljačluk", "Novi level nevaspitanja otkriven", "Seljančura", pisali su korisnici

Objavljeno: 16:45h

Vozeći se ulicama glavnog grada, u prevozu smo do sada mogli da vidimo svašta. Putnike i robu kojima tu nije mesto, Beograđane sa prasićima na leđima, frižiderima i ostalom belom tehnikom u rukama, pevače, igrače, čak i jezive scene svađa, tuča, konzumiranja alkohola ili opijata.

Ipak, nedavno zabeležena scena privukla je pažnju korisnika Redita, koji su je okarakterisali kao "novi nivo nevaspitanja". Na snimku nastalom u autobusu 45 vidi se žena koja sedi otprilike na sredini vozila, koja je atmosferu u polupraznom vozilu i vreme provedeno u vožnji iskoristila da skrati nokte grickalicom. Opušteno i koncentrisano, kao da je kod svoje kuće.

Neke je ova scena podsetila na snimke putnika u njujorškom metrou, pa sugerišu da postajemo "mali Njujork", dok drugi nisu mogli da se suzdrže osuđujućih komentara.

"Pre koji dan onaj lik koji vuče, pa sad ova. Postajemo Njujork", "Čisto da dodam na listu, videh lika da uvodi prase u 43-ojku", "Seljanija u fulu", "Kakva seljanka, umesto da grize k'o čovek", "Pa dobro možda žena ima sanitarni pregled a nije stigla da iseče nokte, šta", "Oseća se seljačluk", "Novi level nevaspitanja otkriven", "Seljančura", pisali su korisnici.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.