KORONA NE STAJE: Odložen derbi ABA lige, još se raspravlja o duelu između Krke i Crvene zvezde!
Foto: Dado Đilas

i dalje problemi

KORONA NE STAJE: Odložen derbi ABA lige, još se raspravlja o duelu između Krke i Crvene zvezde!

ABA liga je kratko u saopštenju napisala da će se novi datum odigravanja odrediti što je pre moguće

Objavljeno: 15:38h

Korona ozbiljno poremetila raspored za 18. kolo regionalnog takmičenja!

Kasno sinoć stigla je vest da na parket večeras neće istrčati košarkaši Borca i FMP-a u Čačku zbog sumnje na zarazu koronom u taboru tima iz Železnika, a danas iz Slovenije stiže vest da je u timu Cedevita Olimpije zaražen jedan igrač, zbog čega je iz predostrožnosti odložen derbi meč protiv Budućnosti u Podgorici.

ABA liga je kratko u saopštenju napisala da će se novi datum odigravanja odrediti što je pre moguće, ali nije naglasila koji košarkaš je zaražen. Tu informaciju nemaju ni slovenački mediji, ali zato RTV Slovenije naglašava da je moguće da ovo nije kraj odlaganjima susreta 18. kola.

Naime, pod velikim upitnikom je i susret između Krke i Crvene zvezde u Novom Mestu zbog višestrukog zaražavanja u timu iz Beograda, zbog kojeg je već odložen okršaj sa Žalgirisom u okviru Evrolige. Slovenački mediji naglašavaju da su šanse da se duel odigra male.

Ako bi se to desilo, to bi značilo da će preostati samo tri duela na programu ovog vikenda – meč u Beogradu između Partizana i Igokee, potom dvoboj Mege i Mornara, takođe u glavnom gradu Srbije, te hrvatski okršaj između Splita i Zadra na „Gripama“. Ako i tu korona ne uplete prste.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.