NIKOME NIJE DO OL STAR UTAKMICE, PA ČAK NI LEBRONU: Biću fizički na utakmici, ali ne i mentalno!
Foto: EPA/Erik S Lesser

zbog korone

NIKOME NIJE DO OL STAR UTAKMICE, PA ČAK NI LEBRONU: Biću fizički na utakmici, ali ne i mentalno!

Utakmica bi se najverovatnije održala 7. marta.

Objavljeno:

Zbog celokupne situacije sa koronom, retko ko nije sumnjao da sve može da prođe kako treba oko održavanja Ol-Star meča NBA lige.

Ipak, on će se održati ali bez jasnog određenog termina. Još se ne zna kako će igrači biti testirani i da li će moći da navijači budu na tribinama u ograničenom broju.

Kako se navodi sama utakmica, zakucavanje i šutiranje trojki moglo bi da se održi 7. marta. Ali sami košarkaši nisu baš oduševljeni zbog održavanja meča.

Prvo je izjavu dao Dearon Foks, igrač Sakramenta, da je glupo što će se Ol-Star meč održati tokom pandemije.

- Ako ću biti potpuno iskren, smatram da je ovo glupo. Ako moramo da nosimo maske i da se stalno testiramo kako bismo igrali prvenstvo, čemu vraćanje Ol star utakmice? Ali očigledno je da novac pokreće svet i moraćemo da se pomirimo sa tim – istakao je Foks.

Bogdan Bogdanović, Vili Koli-Stajn, DeAron Foks
foto: AP

Takvo mišljenje deli i Lebron Džejms. Ni njemu nije jasno čemu održavanje meča, kada niko neće imati želje i motivacije da se takmiči.

- Apsolutno nemam ni energije ni bilo kakvog uzbuđenja oko ovogodišnjeg Ol stara. Uopšte ne razumem ni zašto ga igramo, ali očigledno je takav dogovor. Ovo je kao šamar. I dalje se suočavamo sa pandemijom, sa mnogim stvarima koje se dešavaju i onda ćemo da dovedemo celu ligu u grad koji je otvoren. Jasno vam je da nisam srećan zbog toga, ali ništa ne mogu da promenim ili uradim. Biću tu fizički ukoliko budem izabran da igram. Fizički, ali ne i mentalno – rekao je Džejms.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.