UVRNUTE NAVIKE POZNATOG LEPOTANA: "Ponekad kada gledam u KRAVU..."
Foto: Profimedia

URNEBESNO

UVRNUTE NAVIKE POZNATOG LEPOTANA: "Ponekad kada gledam u KRAVU..."

Slavni britanski glumac je u novom intervjuu otkrio kako mu počinje dan, ali i druge brojne čudne navike

Objavljeno:

Engleski glumac Orlando Blum (44), koji se planetarno proslavio po ulogama u filmovima "Gospodar prstenova" i "Pirati sa Kariba", je dao novi intervju za "Sunday Times" zbog kog je ponovo postao predmet ismevanja.

Naime, Orlando je u intervjuu otkrio svoje brojne navike i svakodnevne rituale, poput jutarnjeg pevanja religijskih pesama i "zasluživanja doručka".

- Budim se oko 6:30. Imam prsten koji meri moje vreme spavanja i kad se probudim, prvo pogledam da li sam dovoljno spavao i koliko sam spreman za dan - otkrio je glumac u novom intervjuu.

Bloom, koji je sa 16 godina prešao u budizam, kaže da svaki dan voli da započne sa 20-minutnim religioznim pevanjem. Zatim pije zeleni smuti u koji dodaje prah kolagena za kosu i nokte i nešto što on naziva "oktansko ulje za mozak", za koje tvrdi da mu pomaže da ublaži žudnje i da poboljša funkcionisanje mozga.

Kada, kako kaže, zasluži doručak, Orlando pojede kašu s bademovim mlekom, cimetom, kremom od vanile, lešnicima, godži bobicama i veganskim proteinskim prahom.

- Ja sam 90 posto vremena vegan, ali jednom mesečno znam da pojedem komad crvenog mesa - rekao je u intervjuu.

- Ponekad kada gledam u kravu pomislim kako je to najlepše biće koje postoji - dodao je.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen

Kada obavi jutarnju rutinu, Orlando provodi dan sanjareći, a to zahteva i prikladnu odeću. Glumac voli da se potrudi oko izgleda dok provodi vreme zamišljajući uloge za sebe, poput uloge osobe iz manjine i žena i tada pokušava da se stavi u tuđu kožu.

Da bi mogao da bude skoncentriran na sanjarenje, Orlando svako veče pokušava da odspava najmanje osam sati, zbog čega u krevet odlazi najkasnije u 23 sata.

Blum se zainteresovao za budizam kada je bio tinejdžer, a religiji se službeno pridružio 2003. godine kada je postao član ogranka Soka Gakai. Glumac ima i religijskog mentora Dejva, kog deli s pevačicom Kortni Lav i koji ga je pre pandemije posećivao svakog dana.

- Bez svoje religije lako sam mogao da odlutam s puta, ali to me drži prizemnim - rekao je glumac.

Jednom prilikom je izjavio i kako mu budizam pomaže u da jasnije vidi razliku između sveta šoubiznisa i stvarnog života. Zen život glumcu je dao puno prostora za hobije, a jedan od njih su lego kockice.

- Tokom karantina sam ponovo počeo da se zabavljam lego kockicama. Uglavnom od njih gradim automobile i uvek se osećam kao da sam nešto postigao. Nakon toga satima dižem tegove i to me izmori - rekao je glumac.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.