DOBILI DOJAVU DA U ŠUMI LEŽI MRTVA ŽENA! Policajci pronašli Selenu, usledio ŠOK obrt kad su je PREPOZNALI (FOTO)
Lutka, Foto: Facebook/Jones County Sheriff's Office

bizarno!

DOBILI DOJAVU DA U ŠUMI LEŽI MRTVA ŽENA! Policajci pronašli Selenu, usledio ŠOK obrt kad su je PREPOZNALI (FOTO)

Naš tim istražitelja, zajedno sa zamenikom Metjuom Denisom, brzo je prepoznao da je telo zapravo lutka u prirodnoj veličini, zajedno sa odećom

Objavljeno:

Američka policija iz Džordžije požurila je u petak u šumu južno od Atlante nakon dojave da „mrtva žena“ leži potrbuške na pešačkoj stazi. Međutim, zapanjili su se kada ih je tamo dočekala plastična lutka u prirodnoj veličini koju su nazvali Selena, prenosi Njujork post.

– Naši istražitelji su reagovali na ono za šta se verovalo da je telo koje se nalazi na stazi u šumi Hičita. Primetili su nešto što je izgledalo kao telo preminule žene koja je nosila bele čarape – navodi se u objavi Kancelarije šerifa okruga Džons na Fejsbuku.

Na prvoj fotografiji prikazana je Selena u plavom šortsu i ružičastoj majici bez rukava, prekrivena blatom, dok leži odbačena ispod granja.

Lutka
foto: Facebook/Jones County Sheriff's Office

– Naš tim istražitelja, zajedno sa zamenikom Metjuom Denisom, brzo je prepoznao da je telo zapravo lutka u prirodnoj veličini, zajedno sa odećom. Ne časeći časa, mesto zločina je na odgovarajući način obrađeno, a dokazi su prikupljeni i doneti u šerifovu kancelariju – nastavlja se u statusu na Fejsbuku.

Policajci su potom podelili još nekoliko fotografija na kojima se vidi upropašćena lutka kako sedi na prikolici pikapa nakon što su je “spasili” policijski službenici.

– Žrtva, koja se sada zove Selena, je malo oronula, ali je lepo provela dan i očekuje se da će se potpuno oporaviti – napisali šaljivo su policajci.

Oni su takođe dodali da DNK uzorci sa lutke nisu prikupljeni, tako da odgovorni za njenu sudbinu mogu mirno da spavaju. Ipak su ih upozorili da stvari koje im više ne trbaju bacaju na odgovoran način

Objava na Fejsbuku brzo je prikupila više od 38.000 lajkova, a mnogi su ostavljali komentare ispod objave.

– Nadam se da to nije bila vežba! Mora da tu postoji nešto više od običnog bacanja smeća! – jedna osoba je napisala, nagađajući da bi u tom području mogao da se krije budući ubica.

Neko se zapitao kako je policajac odmah znao da je to bila razgolićena lutka.

– Dakle, zamenik Denis je baš brzo prepoznao šta je zapravo ovo telo?“ našalio se jedan korisnik Fejsbuka.

Bonus video:

05:20

BRZE VESTI 10.02.2022. 11:55

(Espreso/NY Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.