NIJE JOJ BILO JASNO ZAŠTO JE NESREĆNA SA MUŽEM: Imali TROJKU za njegov ROĐENDAN, pa ga OSTAVILA zbog NJE! (VIDEO)
Tereza i Žaki, Foto: Printscreen/TikTok/raising2activists

neverovatno!

NIJE JOJ BILO JASNO ZAŠTO JE NESREĆNA SA MUŽEM: Imali TROJKU za njegov ROĐENDAN, pa ga OSTAVILA zbog NJE! (VIDEO)

Njeno strogo odgajanje je prisililo je da krije svoja osećanja prema ženama, sve dok ih više nije mogla poricati

Objavljeno:

Supruga i majka dvoje dece Tereza Rouz (36) iz Amerike tvrdi da je uvek bila nesrećna u braku, ali nije znala zašto. Ali nakon što je organizovala trojku za rođendan svog muža otkrila je pravi razlog.

Naime, nakon toga je shvatila da je lezbejka i to ju nagnalo da se razvede od muža i započne vezu sa tom istom ženom, Žaki Medl, samo tri sedmice kasnije.

- Kada sam doživela intimnu interakciju sa ženom po prvi put, fizička i emocionalna povezanost bile je jako intenzivne - izjavila je Rose.

1 / 5 Foto: Printscreen/TikTok/raising2activists

Nakon što sam bila sa ženom, rekla sam sebi: 'Zato sam bila tako nesretna u braku. Moj odnos s mužem je emocionalno bio jako plitak i osećala sam se usamljeno u poređenju sa sada kada sam u vezi sa ženom'.

Rouz je inače odrasla u strogoj katoličkoj porodici i rekla je da su joj od malih nogu govorili da 'svi gejevi idu u pakao'.

Njeno strogo odgajanje je prisililo je da krije svoja osećanja prema ženama, sve dok ih više nije mogla poricati.

Nažalost, Rouzin suprug je nije podržao u tome kada mu je ispričala što je ona zaista. Rekla je da je postao jako bezobrazan te je sve rekao njenim konzervativnim roditeljima, zajedničkim prijateljima i grupi za proučavanje Biblije u koju je išla.

Mnogi njeni najmiliji nisu dobro prihvatili tu vest, što je Rouz dovelo do jako depresivnog stanja u kojem je čak i razmišljala o samoubistvu.

Međutim, tada se krenula družiti s Žaki, za koju Rouz kaže da joj je spasila život. Zajedno su već više od godinu dana, a od tada su se preselile iz Kalifornije u Oregon kako bi zajedno odgajali Rouzine sinove - koji imaju šest i osam godina.

Rouz više ne razgovara ni s jednim od svojih roditelja i tvrdi da je sada ateistkinja.

Često objavljuje videozapise o svom životu na TikToku pod korisničkim imenom @Raising2Activists, gde je stekla više od 100.000 pratitelja, piše Daily Mail.

Bonus video:

01:38

Vanja Mijatović otkrila šta ljudi NAJMANJE očekuju od nje

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.