SKANDAL U ŠKOLI RAZBESNEO SVE RODITELJE: Nastavnica uradila nešto NEDOPUSTIVO detetu, procurela FOTOGRAFIJA
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen

SKANDAL

SKANDAL U ŠKOLI RAZBESNEO SVE RODITELJE: Nastavnica uradila nešto NEDOPUSTIVO detetu, procurela FOTOGRAFIJA

Grupa roditelja je pozvala školski okrug Severna Pensilvanija da deluje i ohrabrila lokalnu zajednicu da iznesu svoje mišljenje na sastanku školskog odbora

Objavljeno:

Nastavnica jedne škole u SAD razbesnela je roditelje kada se pojavila fotografija na kojoj selotejpom lepi masku na lice učenika. – izazivajući ogorčenje zajednice i primoravajući okrug da se izvini.

Incident se dogodio u učionici u Pensilvaniji, a slika je podeljena u ponedeljak na lokalnoj Fejsbuk grupi. Ubrzo se digla bura u javnosti, a zvaničnici su morali da se izvine.

– Bili za ili protiv maski, nadam se da se svi možemo složiti da lepljenje maski na dečija lica prelazi granicu. Ovo nije bila obična šala ni za dete, kao ni za roditelje – navodi se u objavi.

Grupa roditelja je pozvala školski okrug Severna Pensilvanija da deluje i ohrabrila lokalnu zajednicu da iznesu svoje mišljenje na sastanku školskog odbora. Oni koji su komentarisali objavu bili su besni i pozivali na otpuštanje nastavnice.

U saopštenju objavljenom u sredu, škola se izvinila i rekla da se trenutno rešava problem sa nastavnicom.

– Nakon neposredne istrage, utvrđeno je da su, iako je incident bio izolovan i bez zle namere, postupci nastavnika bili potpuno neprikladni i neprihvatljivi, bez obzira na kontekst – navodi se u saopštenju na osnovu kog nije bilo jasno da li će se nastavnica suočiti sa disciplinskim merama.

Majka učenika oglasila se u četvrtak rekavši da se situacija pretvorila u njenu „najgoru noćnu moru“ i da nije želela da fotografija privuče toliku pažnju.

– Neki ljudi su osećali da moraju da uzmu stvari u svoje ruke, uključujući kontaktiranje lokalnih vlasti i slanje ove slike mog sina raznim medijima – ljutila se majka.

Bonus video:

04:27

Pogledajte kako je Sofija Una proslavila rođendan u Baru

(Espreso/NY Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.