SARA JE VEZALA MOMKA ZA STOLICU, TERALA GA DA LAJE PA GA ZAPALILA: Jedna greška ga umalo koštala života
Sara Stenford, Foto: Facebook

HOROR!

SARA JE VEZALA MOMKA ZA STOLICU, TERALA GA DA LAJE PA GA ZAPALILA: Jedna greška ga umalo koštala života

Kada je stigao bez obećane robe, zgrabila je kuhinjski nož

Objavljeno:

Australijanac je prošao kroz pravi pakao kada ga je devojka koju je našao preko aplikacije za upoznavanje vezala za stolicu, ubrizgala mu nepoznatu supstancu i terala ga da se ponižava, prenosi Dejli Star.

Sara Stenford (23) je neimenovanog čoveka terala da ispušta životinjske zvukove, udarala ga pesnicom i pretila da će ga upucati. Užas koji je trajao 90 minuta dogodio se jer joj muškarac nije doneo lek i grickalice koje je tražila

Kada je stigao bez obećane robe, zgrabila je kuhinjski nož i rekla da će ga „prerezati“ ako ne uradi sve što mu kaže. Zatim je nastavila da vezuje čoveka za stolicu selotejpom i žicom i uzela mu novčanik, kartice iz banke i novac.

Pokušala je da ukrade oko 9.500 evra sa njegovog onlajn bankovnog računa i naredila mu da joj plaća novac svake nedelje kada dobije platu.

Ali to nije bilo dovoljno, pobesnela žena ga je udarala pesnicama, pretila da će ga upucati i izbosti, a zatim ga polila nekom tečnošću i zapalila mu košulju. Tu se nije zaustavila pa mu je ubrizgala misterioznu drogu, zbog čega se navodno osećao „opušteno i iscrpljeno“.

Povrh svega toga nesrećnik je morao da laje kao pas i mjauče kao mačka.

– U mojih 20-ak godina karijere, mislim da nisam nikada video nešto tako bizarno, a ponekad i zastrašujuće, kao ovaj slučaj – rekao je sudija Džefri Četl na suđenju.

Stenfordova je privedena zajedno sa bivšom devojkom koja je prisustvovala ludačkom mučenju!? Sara je priznala krivicu, a presuda će biti izrečena 28. januara.

(Espreso / Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.