NAJPRLJAVIJI ČOVEK NA SVETU: Nije se kupao 67 godina, a to što JEDE ĆE VAS ZGRANUTI, kako MOŽE TO U USTA?! (FOTO)
Amu Džadži, Foto: Profimedia

DOKTORI KAŽU DA JE POTPUNO ZDRAV

NAJPRLJAVIJI ČOVEK NA SVETU: Nije se kupao 67 godina, a to što JEDE ĆE VAS ZGRANUTI, kako MOŽE TO U USTA?! (FOTO)

Meštani njegovog sela su bili toliko impresionirani zbog njegove istrajnosti da su mu izgradili malu kolibu kao alternativu bukvalnoj rupi u kojoj obično stanuje

Objavljeno:

Čovek iz Irana nije se kupao 67 godina i preživljava jedući leševe životinja kraj puta, ali zbunjeni naučnici tvrde da je uprkos tome dobrog zdravlja, prenosi Miror.

Amu Džadži (87), koji nosi titulu najprljavijeg čoveka na svetu, tvrdi da se decenijama nije prao jer veruje da će mu to doneti lošu sreću i na kraju ga ubiti.

Amu Džadži
foto: Profimedia

Ishrana starijeg čoveka navodno se sastoji uglavnom od sirovog mesa uginulih životinja, uključujući i bodljikave prasiće. Vodu pije direktno iz bara na ulici.

Kako pišu lokalni mediji njegov neobičan životni stil otežava mu nalaženje prijatelja i naravno žena koje bi bile sa njim. Jedna od njegovih omiljenih zanimacija je „pušenje lule napunjene životinjskim izmetom”, što definitivno ne pomaže njegovom društvenom životu.

Međutim lekari koji su posetili kolibu u selu Dedžga u Iranu uradili su nekoliko testova i rekli da je uprkos svom načinu života, Džadži iznenađujuće zdrav i da nema ozbiljnije bolesti.

Stručnjake je interesovalo koji organizmi žive na njegovom telu, ali uprkos nedostatku higijene, nisu uspeli da pronađu parazite.

Profesor dr Gholamreza Molavi izvršio je testove i sumnja da je Džadži ostao zdrav jer je razvio izuzetno snažan imuni sistem.

Meštani njegovog sela su bili toliko impresionirani zbog njegove istrajnosti da su mu izgradili malu kolibu kao alternativu bukvalnoj rupi u kojoj obično stanuje.

1 / 6 Foto: Profimedia

(Espreso / mirror.co)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.