BIVŠI POLICAJAC POZVAO JULIJU U STAN, PA JE ZADAVIO! Ono što je uradio sa njenim TELOM je još GNUSNIJE! (VIDEO)
Ubistvo, Foto: Printscreen/Twitter/ BLU Santanderes

jezivo!

BIVŠI POLICAJAC POZVAO JULIJU U STAN, PA JE ZADAVIO! Ono što je uradio sa njenim TELOM je još GNUSNIJE! (VIDEO)

Istragom je utvrđeno da je devojka ubijena u njegovom stanu, a nakon što je uhapšen, ustanovljeno je da je pozvao Juliju u stan da bi imali s*ksualne odnose

Objavljeno:

Svirepo i nesvakidašnje ubistvo 22-godišnje devojke šokiralo je policiju i stanovništvo kolumbijskog grada Bukaramange.

Zločin je otkriven kada je 15. januara jedan beskućnik na obližnjem smetlištu pronašao sumnjivu torbu sa beživotnim ženskim telom, prilikom čega je obavestio policiju.

Očevici su brzo dali opis čoveka koji je nekoliko sati pre toga bacio torbu, a nakon pregledanja snimka sa sigurnosnih kamera na ulici, policija je uspela da otkrije identitet počinioca, kao i gde se on nalazi.

U pitanju je bivši policajac Edvin Hesid Medina (33) koji se sumnjiči da je usmrtio 22-godišnju devojku Juliju Alvarez Mehiju.

Istragom je utvrđeno da je devojka ubijena u njegovom stanu, a nakon što je uhapšen, ustanovljeno je da je pozvao Juliju u stan da bi imali s*ksualne odnose.

Svađa je nastala pošto Edvin nije imao novca ili nije želeo da joj plati za usluge, nakon čega je i fizički nasrnuo na nju, da bi joj potom oduzeo život.

Obdukcijom je utvrđeno da je Julija umrla od posledica gušenja, pa je evidentno da ju je Edvin zadavio u stanu i telo stavio u torbu kako bi prikrio zločin, prenosi Kalle Blue Radio.

Nakon toga, zatražio je pomoć poznanika koji mu je pomogao da odnesu torbu sa telom na obližnju deponiju.

Nakon prihvatanja optužnice, bivšem policajcu je određen pritvor, a sada će se suočiti sa procesom za krivična dela teško ubistvo u heterogenom okršaju, kao i prikrivanjem, menjanjem ili uništavanjem dokaznog materijala.

Bonus video:

00:15

Ovde je pronađeno telo sina Sandre Rašković Ivić, jeziv prizor na pločniku ispred zgrade

(Espreso/Kalle Blue Radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.