Zverski ubijene i RASKOMADANE u predgrađu: Imale su TROJE dece, ali krvnike ni to nije sprečilo (FOTO)
Gej par, Foto: Yulizsa Ramirez/Facebook/Printscreen

jezivo

Zverski ubijene i RASKOMADANE u predgrađu: Imale su TROJE dece, ali krvnike ni to nije sprečilo (FOTO)

Ovaj pogranični gradić između Meksika i SAD-a poznat je po misterioznim ubistvima

Objavljeno:

Gej par iz Teksasa Julisa Ramirez i Nohemi Medina Martinez pronađene su mučene, upucane i raskomadane nedaleko od meksičkog pograničnog grada Sijudad Huareza, pokraj teksaškog El Pasa gde su živele, prenosi list El Diario.

Par, za koji se verovalo da je u kasnim 20-im i da se venčao prošlog leta, porodica je poslednji put videla dan pre mračnog otkrića, preneli su mediji.

Ramirez je živela u El Pasu, severno od granice, dok je Martinez i dalje provodila vreme u Sijudad Huarezu, navodi se na njihovim Fejsbuk profilima.

Za vreme ubistva, bile su u poseti rođacima jedne od devojaka, dodaje El Diario, a prema navodima, iza sebe su ostavili troje dece, dve devojčice i dečaka.

Gej par
Gej parfoto: Yulizsa Ramirez/Facebook/Printscreen

Ovaj pogranični gradić između Meksika i SAD-a poznat je po misterioznim ubistvima, a do sada je u poslednje vreme ubijeno 11 žena i više od 50 muškaraca.

U ponedeljak je još jedan par žena pronađen mrtav i raskomadan. Jedna od žrtava je bila mrtva kada je pronađena, dok je druga davala znake života, ali je kasnije umrla.

Sijudad Huarez poznat je po kriminalu, švercu droge i zverskim ubistvima, naročito žena, a prošle godine je u Meksiku ubijeno skoro 1.000 žena “zbog svog pola”, navodi se u članku.

Demonstranti sa bakljama marširali su centrom Huareza u ranim jutarnjim satima u utorak, tražeći pravdu za aktivistkinju za prava žena Izabel Kabaniljas de la Tore, koja je ubijena u centralnom okrugu pre dve godine, piše teksaški list.

Nerešeni slučaj je ohrabrio demonstrante da se pod parolom “Ulica i noć pripadaju i njima” suprotstave zločinima iz mržnje zasnovanim na rodu.

(Espreso/New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.