MAŠINOVOĐA JE POSLE OVOGA MORAO NA LEČENJE: Sve je USNIMLJENO I UZNEMIRUJUĆE JE, ulazite na SVOJU ODGOVORNOST!VIDEO
Insert iz snimka, Foto: pRINTSCREEN/twitter/Bruxelles_City

uznemirujući snimak!!!

MAŠINOVOĐA JE POSLE OVOGA MORAO NA LEČENJE: Sve je USNIMLJENO I UZNEMIRUJUĆE JE, ulazite na SVOJU ODGOVORNOST!VIDEO

– Mašinovođa je uspeo da zakoči na vreme i tako izbegne udes. On je takođe bio u šoku i morao je da bude primljen u bolnicu – rekao je portparol transportne kompanije STIB, prenosi Dejli mejl

Objavljeno:

Dramatični snimak iz Belgije prikazuje momenat kada je putnicu metro iz čista mira sa leđa gurnuo pod voz jedan muškarac.

Na snimku od 14. januara se vidi kako žena čeka na peronu stanice Rožije u Briselu kada joj prilazi muškarac i gura je na šine dok se voz približava.

Voz se zaustavio samo nekoliko centimetara od žene, koja je nepomično ležala na šinama. Ona je u šoku prebačena u najbližu bolnicu, ali nije teže povređena.

– Mašinovođa je uspeo da zakoči na vreme i tako izbegne udes. On je takođe bio u šoku i morao je da bude primljen u bolnicu – rekao je portparol transportne kompanije STIB, prenosi Dejli mejl.

Zlotvor koji je gurnuo ženu je 23-godišnji muškarac čiji identitet policija nije objavila. On je odamh pobegao, ali je ubrzo uhapšen zbog pokušaja ubistva. Takođe je naređeno da se podvrgne psihijatrijskom veštačenju.

(Espreso / Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.