DOMAĆICA ZAPALILA MREŽE: Njena SVAKODNEVNA rutina naišla je na OSUDU,a tek da čujete od čega se UMORI! (VIDEO)
Klara i Trej, Foto: Printscreen/TikTok/claraandtrey

ŠTA KAŽETE NA OVO?

DOMAĆICA ZAPALILA MREŽE: Njena SVAKODNEVNA rutina naišla je na OSUDU,a tek da čujete od čega se UMORI! (VIDEO)

Video je izazvao žestoku raspravu u komentarima, a mnogi su čak pohvalili Klaru da je uspela ostvariti život iz snova

Objavljeno: 18:21h

Većina ljudi u svojim tinejdžerskim godinama na pameti imaju samo izlaske, zabavu i društveni život. Ali , kako prenosi The Sun, za Klaru Bel (18) život ne može biti drugačiji od njenih vršnjaka.

Prošle godine, tinejdžerka iz Kentakija udala se za svog dečka Treja nakon samo dve sedmice veze i sada sebe smatra domaćicom i suprugom koja ostaje kod kuće.

Iako Trej nije otkrio čime se bavi, 20-godišnjak je na njihovom zajedničko, TikTok profilu otkrio da radi u smenama od 12 sati kako bi ih izdržavao. Ranije ove godine Klara je postala viralna na društvenim mrežama kada je podelila video tipičnog "dana u svom životu" - koji uključuje da je probude njihove tri mačke dok Trej odlazi na posao.

@claraandtrey my job title can also be stay-on-tiktok wife because that’s also my job #couples #marriedyoung #marriagetok ♬ original sound - Clara and trey

"On odlazi prilično rano, a ja pospremim krevet”, objasnila je u videu, a zatim se obukla, našminkala i uskočila u svoj džip kako bi se odvezla do obližnje trgovine kako bi kupila sve što im je potrebno za kuću.

“Tražila sam ukrase za zid, ali nisam videla ništa što mi se svidelo”, nastavila je.

“Tada sam otišla u Aldi po namirnice jer nam je ponestalo. Kad sam stigla kući, bila sam doslovno tako umorna od te dve trgovine da sam se morala opustiti uz malo bezalkoholnog vina i odspavati.”

Nakon što je uključila Netfliks, Klara kaže da je spavala "oko tri sata" i mazila mačke kad se probudila. Kad je ponovno ustala, napravila je hamburgere za nju i Treja, ali je na kraju pojela svoje pre nego što se vratio kući.

Za poslednji zadatak tog dana, stavila je na pranje gomilu veša i pospremila čistu odeću.

@claraandtrey

as she should tho, gots to get her beauty sleep but also like she snores all night so I barely get any sleep ever IM TIRED

♬ not my sound - <3

Video je izazvao žestoku raspravu u komentarima, a mnogi su čak pohvalili Klaru da je uspela ostvariti život iz snova.

“Sviđa mi se koliko je realna! Umorila se od odlaska u dve trgovine, a zatim od odlaganja prljavog veša. Kraljica!”, komentarisala je jedna devojka, dok je druga dodala: “Uspela je! Ona živi sve naše snove."

"Svi kažu da žele ovo. Ali život na ovaj način učinio bi da se osećam tako neispunjeno”, glasio je jedan komentar.

Osvrćući se na rane dane njihove veze, Klara je rekla: “Na početku veze, proveli smo svaki dan zajedno i venčali se istog dana kada je Trej predložio ideju. Naše porodice nisu došle jer je to bilo u poslednjem trenutku - bili smo doslovno samo nas dvoje. Bio je jedan ministar i fotograf, ali to je bilo to."

Kllara je takođe objasnila da su njeni roditelji bili "šokirani i zbunjeni" jer nisu bili ni svesni da njihova ćerka ima dečka. Međutim, Klara kaže da su od tada prihvatili Treja i njihov brak.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.