USRED VENČANJA OBRATILA SE 1 BITNOJ OSOBI: Njen govor DIRNUO je mnoge, a pogotovo NJENOG SUPRUGA
Svadba, Foto: Profimedia

lepe reči

USRED VENČANJA OBRATILA SE 1 BITNOJ OSOBI: Njen govor DIRNUO je mnoge, a pogotovo NJENOG SUPRUGA

Vanesa je želela da se uveri i stavi do znanja devetogodišnjem Henriju koliko ga voli i ceni i da će mu biti “najbolja maćeha na svetu”

Objavljeno:

Dirljive scene sa jednog venčanja u Minesoti obišle su čitav svet, kada je novopečena mlada Vanesa Linč održala presladak i srceparajući govor sinu svog supruga, kom je obećala da će mu biti majka, iako ga nije rodila.

Vanesa je želela da se uveri i stavi do znanja devetogodišnjem Henriju koliko ga voli i ceni i da će mu biti “najbolja maćeha na svetu”.

– Henri, znam da nisam bila tu onog dana kada si došao na svet – rekla je Vanesa, a glas joj je drhtao dok je Henri počeo da plače.

– Nisam bila tu kad si načinio prve korake i izgovorio prve reči, ali obećavam da ću od saada biti tu, uvek uz tebe. Obećavam da ću te voleti kao da si moj. Obećavam da ću biti najbolja žena za tvog oca i obećavam da ću biti najbolja moguća maćeha za tebe – govorila je mlada.

Henri je tada prišao da zagrli svoju maćehu, pre nego što su ona i njegov otac razmenili burme i započeli ceremoniju venčanja.

Snimak je vrlo brzo postao viralan i dirnuo mnoge šitom sveta, a Vanesa, medicinska sestra iz Mineapolisa rekla je da je želela da Henri zna da neće biti samo žena sa kojom je njegov otac oženjen.

– U početku sam bila nervozna samo zato što nisam znala kako će Henri reagovati. Nisam htela da ga stavljam u centar pažnje jer je stidljiv i nervozan pred ljudima. Međutim, osetila sam nešto što je trebalo da kažem, pa kada sam završila sa zavetima Kregu, pokazala sam mu da se pomakne kako bih mogala da vidim Henrija. Tada su mi potekle suze. Drago mi je što sam odlučila da to uradim jer mi je Henri rekao da mu mnogo znače ove reči i da mi je još bliži nego ranije – kazala je Vanesa, prenosi Dejli mejl.

Ona je svog sadašnjeg supruga Krejga upoznala još na koledžu, kada je izašla na piće sa njihovom zajedničkom drugaricom.

Nekoliko meseci nakon što su počeli da se zabavljaju, upoznala je i Henrija.

Veridba je bila u avgustu 2019. godine, dok su se venčali na kraju 2021.

(Espreso / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.