"MOJ SIN SVAKO JUTRO USTAJE U 6 KAKO BI OBAVLJAO KUĆNE POSLOVE": Majka ŠOKIRALA, pršte OSUDE na mrežama! (VIDEO)
Dete, Foto: Printscreen/Tik Tok/@shopping666

ŠTA VI MISLITE O OVOME?

"MOJ SIN SVAKO JUTRO USTAJE U 6 KAKO BI OBAVLJAO KUĆNE POSLOVE": Majka ŠOKIRALA, pršte OSUDE na mrežama! (VIDEO)

Nakon pranja zuba i pripreme doručka, čisti sto i stavlja sudove u mašinu za pranje sudova

Objavljeno:

TikTok post, koji je pregledan više od 26 miliona puta, izazvao je pravu debatu na društvenim mrežama i govori o obrazovnim metodama koje, očigledno, nisu prikladne za sve.

Naime, autorka posta i majka prikazale su dnevnu rutinu svog šestogodišnjeg sina, koja je sve samo ne uobičajena za taj uzrast. Mali ustaje u šest, sprema se, doručkuje i počinje da se bavi kućnim poslovima – kojih nije malo.

Nakon pranja zuba i pripreme doručka, čisti sto i stavlja sudove u mašinu za pranje sudova. Zatim je usisao krevet, pomeo pod u dnevnoj sobi, obrisao prašinu...

Deo koji je najviše šokirao korisnike je kada je mališan izvadio masažer za stopala i pripremio ga za majku koja sedi na kauču i uživa u opuštanju. Nakon što je sve uradio, dečak je bacio đubre i otišao u školu.

"Moj mali ima šest godina, a svako jutro ustaje u 6, kuva sam sebi, radi kućne poslove i ide u školu", napisala je ponosna majka koja je ubrzo postala meta kritika.

Kako piše The Sun, ljudi misle da dete treba naučiti kućnim poslovima i dnevnom redu, ali to je preterano. „Trebalo bi da se igraš napolju“, napisala je jedna osoba.

Naravno, bilo je i onih koji kažu da je ovo sjajno vaspitanje jer će dečak, kada se odseli, znati da živi sam.

@shopping666 My baby is six years old, and he gets up at six every day to cook for himself, do housework and then go to school❤️??#GEICOGiveHappy #shopping666 ♬ original sound - Smarthome shopping

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.