RADOVALA SE PRAZNICIMA PA SAZNALA JEZIVU ISTINU: Posle ovoga, nikada više ništa neće biti isto
Reporterka, Foto: Printscreen/Facebook/Hull Live

korona

RADOVALA SE PRAZNICIMA PA SAZNALA JEZIVU ISTINU: Posle ovoga, nikada više ništa neće biti isto

Ona je kazala kako je mislila da će, ukoliko jednom dobije kovid, proći sa blažim simptomima kao njeni prijatelji, ali nije bilo tako

Objavljeno:

Reporterka Aditi Rejn opisala je iskustvo sa koronavirusom uoči Božića, kao nešto najgore što je moglo da je zadesi tih dana.

Ona je, naime, praznike želela da provede u porodičnoj atmosferi, a njen partner je takođe trebalo da doputuje kod nje.

Ipak, 21. decembra saznala je da je kovid pozitivna i svi njeni planovi pali su u vodu. Osim što je morala u samoizolaciju, borila se i sa malaksalošću i visokom temperaturom koja je prelazila 40. stepen.

– Do prošle nedelje sam se osećala srećno jer su prošle dve godine pandemije, a da nisam bila zaražena. Međutim, ovog puta sam bila pozitivna i to me je sastavilo više nego ikada. zastrašujuće je to što sam koronu dobila nekoliko dana pre Božića, pa sam morala u samoizolaciju – navela je Rejn, prenosi Hull live.

1 / 3 Foto: Promo

Ona je tog dana primila drugu dozu vakcine, ali izgleda da ju je korona preduhitrila nešto pre nego što je primila ubod.

– Najpre sam mislila da je temperatura reakcija na vakcinu, ali ispostavilo se da sam kovid pokupila nekoliko dana ranije, s tim što mi je tog dana bilo najgore. Bila sam letargična, sa temperaturom tela od 40,5 stepeni Celzijusa. Moj partner je bio u vozu, dolazio je iz drugog grada da provede Božić sa mnom. Morala sam da mu kažem da hitno mora da se vrati kući – navela je Aditi.

Ona je kazala kako je mislila da će, ukoliko jednom dobije kovid, proći sa blažim simptomima kao njeni prijatelji, ali nije bilo tako.

– Temperatura mi je prešla 40, nisam mogla da ostanem budna više od 30 minuta, borila sam se da zaspim zbog bolova u telu. kašljala sam do te mere da sam osetila ukus krvi u grlu i ni u jednom momentu nisam mogla da dišem kroz obe nozdrve. Porodica i prijatelji su mi slali slike sa Božićnih proslava, ali ni to mi nije oraspoložilo – opisala je Rejn borbu sa opakim virusom.

Raduje je međutim činjenica da su prva tri dana bila najgora, ali da joj se kasnije stanje poboljšalo i da ima osetnih pomaka.

Moraće da provede još oko nedelju dana u izolaciji, ali misli da je ono najgore prošlo.

(Espreso/ Manchester Evening News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.