SIJAMSKE BLIZANCE SU RODITELJI NAPUSTILI ČIM SU SE RODILI! Sada im se desilo nešto NEVEROVATNO (VIDEO)
Sijamski blizanci, Foto: Printscreen/Youtube/ Tangy Tales

OSMEHNULA IM SE SREĆA

SIJAMSKE BLIZANCE SU RODITELJI NAPUSTILI ČIM SU SE RODILI! Sada im se desilo nešto NEVEROVATNO (VIDEO)

Živeli su životom kakav niko ne bi poželeo, ali sreća se nakon skoro dve decenije i njima osmehnula – dobili su dva državna posla i dve plate

Objavljeno:

Sijamski blizanci Sohna i Mohna Singh, 19-godišnjaci iz indijskog Pendžaba, živeli su u prihvatilištu otkako su ih roditelji napustili u Nju Delhiju još dok su bili bebe.

Živeli su životom kakav niko ne bi poželeo, ali sreća se nakon skoro dve decenije i njima osmehnula – dobili su dva državna posla i dve plate.

Njih dvojica će raditi kao električari u Pendžab Stejt Korporejšn Limitu (PSPCL) pri Vladi i zarađivanje u ekvivalentu oko 100 funti mesečno, što su plate koje su oduševile Sohnu i Mohnu, imajući u vidu da im je ovo prvi posao ikada, prenosi Mirror.

Još dok su bili u prihvatilištu u prestonici Indije, od malih nogu su pokazivali interesovanje za rad i bili su sposobni da popravljaju razne stvari, kao i uređaje.

U razgovoru za Independent , blizanci su rekli da su presrećni na ovom angažovanju.

– Zahvalni smo Vladi Pendžaba što je prepoznala naš talenat – istakli su Sohna i Mohna.

Zvaničnici u elektroenergetskoj kompaniji bili su impresionirani blizancima nakon što su posetili mesto za obuku i pokazali veliko interesovanje za elektriku.

Venu Parsad, glavni generalni direktor PSPCL-a, rekao je za britanski Telegraf da su blizanci pokazali veliko tehničko znanje i da su ih preuzeli u okviru kvote za osobe sa invaliditetom.

U tvitu NDTV-a, Sohna i Mohna su rekli još jednom zahvalili Vladi Pendžaba i instituciji Pingalvara, koja ih je školovala i dala im priliku.

Blizanci inače imaju dva srca, bubrege i kičmenu moždinu, kao i dva para ruku, ali dele jetru, žučnu kesu, slezinu i noge.

Lekari su odbili da ih razdvoje zbog rizične prirode zahvata koji bi mogao da dovede do smrti jednog od njih.

Bonus video:

02:00

Bukti plamen na spratu restorana na Novom Beogradu

(Espreso / Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.