UHAPŠENA POZNATA GLUMICA! Radila je nešto STRAŠNO JEDNOM ČOVEKU (80)! (VIDEO)
Peti Breton, Foto: Youtube/Printscreen/ATL Uncensored

PRETERALA

UHAPŠENA POZNATA GLUMICA! Radila je nešto STRAŠNO JEDNOM ČOVEKU (80)! (VIDEO)

U pitanju je glumica koju smo gledali u hit seriji “Čuvari plaže”, Patrisija Kornval, poznatija kao Peti Breton

Objavljeno:

Nakon što su svi svetski mediji objavili da se na letu jedne američke aviokompanije dogodio incident kada je žena napala i pljunula osamdesetogodišnjeg putnika jer nije nosio masku dok je jeo, isplivao je i identitet ove žene.

U pitanju je glumica koju smo gledali u hit seriji “Čuvari plaže”, Patrisija Kornval, poznatija kao Peti Breton.

Snimak ovog incidenta ubrzo je počeo da kruži internetom, a na istom se može videti kako naređuje čoveku da stavi masku dok jede, mada ona istu sve vreme ne nosi, tačnije nosi je ispod brade.

Stavi je***u masku”, vikala je glumica na muškarca, koji joj je odgovorio da ne može da nosi masku dok jede, a nakon toga joj je uputio uvredu.

– Let iz Tampe za Atlantu dočekala je policija nakon dojave o uznemiravanju putnika tokom leta. Situacije poput ove vrlo su retke za veliku većinu naših putnika, a Delta nema tolerancije za neposlušno ponašanje u našim aerodromima i u našim avionima – rekao je portparol aviokompanije za New York Post.

Kornaval je kasnije uhapšena na aerodromu u Atlanti, nakon čega je puštena uz kauciju od 20 hiljada dolara. Za sada se ne zna je li optužena, prenosi The Sun.

Međutim, ovo nije bio jedini skandal, glumica je i prošlog meseca imala problema sa policijom, kada je uhapšena zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Kako je izgledao ovaj incident u avionu, možete pogledati u video prilogu ispod:

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.