ZATEKAO SAM TAŠTU POD TUŠEM KAKO POTPUNO GOLA RADI JEDNU STVAR: Vilica mi je pala, odmah sam krenuo u AKCIJU (FOTO)
Tuš, ilustracija, Foto: Printscreen Instagram

AU

ZATEKAO SAM TAŠTU POD TUŠEM KAKO POTPUNO GOLA RADI JEDNU STVAR: Vilica mi je pala, odmah sam krenuo u AKCIJU (FOTO)

Užina je vrlo bitna, kažu svi nutricionisti. Ona treba da bude dobro izbalansirana i napravljena od kvalitetnih namirnica, kako bi nas zasitila i ugasila želju za slatkišima.

Objavljeno:

Nikad nije lepo kada se osećate neugodno zbog nečega, ali je još gore kada ne znate preterujete li ili ne. Jedan je muškarac ostao u šoku nakon što je otkrio da se njegova tašta kupa i tušira sa svojom devetogodišnjom unukom.

'Smatram ovo vrlo čudnim'

Protagonist ove neobične porodične priče osećao se krajnje neugodno zbog ovog otkrića i potražio je savet stručnjaka, piše The Sun. Ovaj zabrinuti čovek predstavio se pod pseudonimom "Zabrinuti ujak" te je poslao pismo kako bi pitao kolumnisticu i stručnjakinju za roditeljstvo Emily Edlynn za mišljenje o celoj situaciji.

Rekao je: "Moja se tašta još uvek kupa i tušira s mojom 9-godišnjom nećakinjom. Smatram ovo vrlo čudnim. Kad sam razgovarao o ovome sa svojom partnerkom, ona je rekla da su nećakinja i njena baka samo bliske. Je li ovo čudno i trebam li išta reći svojoj sestri i njenom mužu?"

Kao odgovor na pismo zabrinutog muškarca, stručnjakinja je priznala da je njena početna reakcija bila: "Da, ovo je čudno", prenosi TS. Međutim, priznala je da ova situacija zapravo ima puno više nego što se na prvi pogled čini i da često "prebrzo povezujemo golotinju sa seksualnošću, a seksualnost je većinom tabu u društvu", priznala je stručnjakinja.

Stručnjakinja je rekla da ipak trebamo gledati van okvira naše kulture te da skidanje ne mora biti neugodno. Objasnila je da treba naučiti decu da razlikuju gola tela od seksa: "Golotinja i pokazivanje delova tela ne moraju biti jednaki polu. Pod pretpostavkom da nemate zabrinutost zbog seksualnog uznemiravanja deteta, preporučila bih da učinite ono što sam ja učinila, razmislite više o vlastitoj reakciji", savetovala je stručnjakinja ovog zabrinutog ujaka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.